<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy gól dönti el a magyar-görög meccset?

Dárdai Pál Herthája alig kap gólt, mint ahogy a magyar válogatott is csak egyet nyelt be a selejtezőben, mióta a fiatal edző átvette a csapatot. Kevés találatra fogadunk a magyar-görög meccsen.
Eb-selejtező, F-csoport
Magyarország – Görögország
Vasárnap, 20:45

Dárdai Pál lépten nyomon hangoztatja, nagy baj nem lehet vasárnap este a Fradi-pályán, ha Görögország nem veszi be a mieink kapuját. Jogosnak tűnik a meglátás, hiszen a korábbi Európa-bajnok olyan pocsékul kezdte a sorozatot, hogy még a döntetlennel is kiszállna a vetélkedésből (ha még nem tette meg…). Döbbenet, mennyire beragadtak a görögög az F-csoportban: otthon 1-0-ra kikaptak a románoktól és Feröertől, 2-0-ra Észak-Írországtól, s van egy finnországi 1-1-ük. Négy meccsen egyetlen találatot értek el, ezt nem kell túlságosan ragozni.

Nagy kérdés, hogy maradt-e egyáltalán tűz a játékosokban. Annyi bizonyos, hogy nincs szerencséje a sérülésekkel Sergio Markariánnak, a görög nemzeti csapat szövetségi kapitányának: a szerdai edzést kihagyta, csütörtökön pedig társaitól külön tréningezett a Hellas Verona védője, Evangelosz „Vangelisz” Morasz. Az orvosi stáb véleménye szerint Morasz felépülhet vasárnapra, ugyanakkor a görög csapat Kosztasz Mitroglu, José Holebasz, Jannisz Maniatisz és Petrosz Mantalosz játékára nem számíthat sérülés miatt.

240. Magyarország – Görögország, kevesebb mint 2,5 gól (1.48) - Tippmix

Azért nálunk sem rózsás a helyzet: Dárdai Pál szövetségi kapitány keretéből korábban Korcsmár Zsolt, Lovrencsics Gergő és Vanczák Vilmos dőlt ki, most úgy tűnik, rajtuk kívül nem lesz több hiányzó.

Csak a rend kedvéért, Dárdai az Észak-Írországtól elszenvedett 2-1-es hazai zakó után vette át az irányítást, azóta 1-1-et játszottunk Romániában, majd 1-0-ra vertük Feröert és Finnországot. Semmi sem utal tehát az Üllői úti gólzáporra. A bátrabbak akár a 0 vagy 1 gólos opciót is megpróbálhatják 2.5-es szorzóért, mi ezúttal a biztosabbnak tűnő -2,5 találatot favorizáljuk. Miközben persze teli torokból kiabáljuk: Ria-ria, Hungária!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!