<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Most a Modena rúghat egyet a szenvedő Varesébe

A hazaiak még nincsenek biztonságban, a vendégek helyzete egyre kilátástalanabb az olasz másodosztályban - ebből szép kis 1-es lesz...
Olasz másodosztály
Modena – Varese
Vasárnap, 15:00 óra

Már a 33. fordulót rendezik a Serie B-ben, és hőseink bizony-bizony nagyon kellemetlen helyzetben vannak. A vendéglátók ugyan a középmezőnyben tanyáznak, de 38 pontjuk épp csak kettővel több az osztályozós csapatokénál. Nyugalomra tehát semmi ok, a sárga-kékek győzelmi kényszerben lépnek pályára. A gyenge szereplés miatt edzőt is váltott a gárda tavasszal, Mauro Melottival a kispadon pedig érezhető pozitív elmozdulás a társulat teljesítményében - egészen a múlt hétvégéig, amikor is a Vicenza nyerni tudott az Alberto Bragliaban (1-2). A brigád hazai pályán nem félelmetes, hajlamos remizni (5-8-3), és a 16 hazai fellépésén 13-9-es gólkülönbséget hozott össze. A támadójátékuk az egyik leggyengébb a ligában, összesen 27-szer köszöntek be az ellenfeleknek. Mellettük szól, hogy ugyanennyiszer kapituláltak is. Problémát jelent a szakvezetésnek, hogy egy bekk és egy középpályás sérült, egy középpályás pedig eltiltását tölti vasárnap délután. Egy középpályás az utánpótlás-válogatottal készül. Granoche, a 16 találatot jegyző csatár viszont bevetésre kész!

221. Modena - Varese, 1 (1.75) – Tippmix

A Varesét épp a hét elején sirattuk el: a piros-fehérek anyagi válságban vannak, tulajdonost váltottak, de a financiális problémák fölött nem hunyt szemet a szövetség: négy egységet levont a 31-ből, így most a gárda 27-tel az utolsó a ligában. A bennmaradás, sőt, már az osztályozó is egyre nagyobb távolságba kerül Lupoliéktól, és elnézve a formájukat, szemernyi esély sincs arra, hogy jövőre is a B-osztályban induljon a társulat.

Rossz forma (idén egy nyertes meccs, nyolc találkozón 2 pont), gyenge idegenbeli mérleg (1-5-9), bizonytalan anyagi háttér. Mind-mind arra utaló jelek, hogy a piros-fehérek nem ma kecmeregnek ki a mély válságból. És akkor arról még nem szóltunk, hogy a házi gólkirály sérült, csak úgy, mint egy alapvédő, egy kezdő középpályás pedig sárga lapok miatt nem lehet ott a modenai kiránduláson.

Ősszel, fordított felállásban a Verese nyert, tavaly viszont Modenában a kanárik lemészárolták vendégeiket (4-1). Ha mészárlást nem is, de hazai sikert várunk mindenképpen ma. Nálunk hazai e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!