<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fix 1-est húzunk a 216-os Tippmixmeccsen

A playoffra pályázó hazaiak otthon izmosak, a kiesés ellen menekülő vendégekre nehéz kilencven perc vár...
Olasz másodosztály
Perugia – Crotone
Vasárnap, 12:30

A Perugia egészen jól összekapta magát: február elejéig döcögött a szekér, de attól kezdve hét meccsen 16 egységet zsebelt be. Jelenleg a 9. pozíciót foglalják el 46 ponttal - egy hely és egy egység választja el Andrea Camplone alakulatát a playofftól. Azért ez erőteljes motivációt jelent a házigazdának.

Otthon 8-7-1-et tudnak a fiúk, ami viszont aggaszthatja a szakvezetést, hogy egy középpályás és egy csatár válogatott meghívót kapott az U 21-be, így nélkülük kell megvívni a mai csatát. A rutinos Giacomazzi továbbra is sérült.

216. Perugia – Crotone, 1 (1.82) - Tippmix

A Crotone helyzete felettébb veszélyes, jelenleg 35 pontjával osztályozós helyen állomásozik, de mögötte az erősebb kerettel rendelkező Catania csak három egységgel követi. Massimo Drago fiai át is érzik a helyzetük súlyát, ugyanis mostanság egyre jobb teljesítményt nyújtanak. Ez annyit jelent, hogy az elmúlt öt mérkőzésükön 10 pontot szereztek, csak a remek formát mutató Pescara vendégeként kapituláltak. A múlt hétvégén kiesési rangadón diadalmaskodtak a Brescia ellen. Idegenben összességében így is gyámoltalanok (2-4-10), december eleje óta nem arattak totális sikert. A keret „hézagos” lesz, ugyanis egy nyolcgólos középpályás eltiltott lesz, rajta kívül a cserekapus, egy kezdő bekk és két fontos középpályás sérült.

A házigazda otthon erős, s noha a Crotone nagy menekülésbe kezdett, ma mégsem hiszünk nekik. Bizalmat szavazunk a piros-fehéreknek, szerintünk a pontot otthon maradnak! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!