<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem lesz egyszerű dolguk Ronaldóéknak

Az I-csoport rangadóján a második helyen álló Portugália a negyedik Szerbiát fogadja. Aligha lesz azonban sétagalopp a mérkőzés Ronaldóéknak...
Eb-selejtező, I-csoport
Portugália – Szerbia
Vasárnap, 20:45 óra

A portugálok beragadtak a rajtnál, hiszen a nyitó fordulóban a játéknap egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatták azzal, hogy hazai környezetben kaptak ki az albánoktól (0-1). Azóta meglett a helyes ösvény, előbb a dánokat, majd az örményeket fektették két vállra – igaz minimális, 1-0-s különbséggel, ám azokért a sikerekért is 3-3 pontot adtak –, így továbbra is jó esélyük van az egyenes ágon való kvalifikációra. Az eredményekből azért látszódik, hogy nincs minden rendben Fernando Santos válogatottjánál, hiába tartják Európa braziljainak a csapatot, jó ideje adósak a joga bonitóval Ronaldóék...

248. Portugália – Szerbia, 2,5 gólnál kevesebb (1.60) – Tippmix

Ami a vendégeket illeti, ott még nagyobb a probléma, hiszen a dánoktól kikaptak (1-3), az örményekkel pedig leikszeltek (1-1) Ivanovicsék, az emlékezetes albánok ellen félbeszakadt találkozót pedig bár 3-0-al déli szomszédunknak adták, azon nyomban le is vonták tőlük a 3 pontot, így jelenleg 1 egységgel állnak a csoportban... A rendbontás miatt a soron következő két hazai meccsüket zárt kapuk mögött kénytelenek lejátszani, így érdekes lesz, hogy a szerb szurkolók Portugáliában mire készülnek... Pedig a válogatottban van potenciál, hiszen olyan játékosok alkotják a keretet, mint a már említett Braniszlav Ivanovicss, a szintén Chelsea-s Nemanja Matics, de Nasztasics, Kolarov, Markovics, vagy éppen Adam Ljajics neve is ismerősen csenget az európai topligákból.

Rendkívül kellemetlen meccsre számíthatnak a hazaiak, melyen alaposan meg kell izzadniuk a három pontért. Nem is vagyunk biztosak a győzelmükben, abban viszont szinte 100 százalékig, hogy ez a találkozó sem hoz gólzáport, ezért a 2,5-nél kevesebb találatszám jó tippnek tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!