<>

 
 
 
Ismét szűkös hétfő elé nézünk, de azért akad miből válogatni: Kamerun és Algéria barátságos meccsen győzhet, míg a Hapoel az izraeli kosárligában diadalmaskodhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Hapoel, Kamerun és Algéria

Ismét szűkös hétfő elé nézünk, de azért akad miből válogatni: Kamerun és Algéria barátságos meccsen győzhet, míg a Hapoel az izraeli kosárligában diadalmaskodhat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

039. Hapoel Tel Aviv - Maccabi Ashdod, 1 (1.24) - izraeli kosárlabda bajnokság, 18:45

A 4. fogadja a 11. helyezettet a 25. fordulóban. A Hapoel jó eséllyel ott lehet a playoffban, azonban nincs lehetősége kiengedni, a szoros mezőny miatt ugyanis könnyen a 8. hely környékén találhatja magát. A gárda 14-11 mérleggel áll. Hazai 7-5 mérlege sem túl fényes, viszont az Ashdod-szintű Ironi otthonában aratott 100-81-es siker lendületet adhat nekik. Az Ashdod nem egy acélos gárda, mindössze 1 pontra van tőle az utolsó helyen tanyázó Gilboa Galil. Legutóbbi 5 bajnokiján 2-3 sort számlál, vendégként immáron 7 vereség áll a neve mellett. Február 7-én ugyan ebben a felállásban szerencsésen nyerni tudott hosszabbításban az Ashdod, ennek ellenére az egymás elleni mérlegükben komoly Hapoel-dominancia figyelhető meg: 7 egymás elleni meccs során 5 Hapoel-győzelem született. Hétfő este is nyerhetnek a hazaiak és tarthatják magukat az élbolyban.

044. Thaiföld - Kamerun, 2 (1.49) - barátságos mérkőzés, 14:00

A FIFA világranglistájának 142. és 49. helyezettje csap össze hétfő kora délután. Thaiföld ázsiai szinten sem túl elismert, kisebb tornákon méri össze erejét hasonló kaliberű csapatokkal. Egy Szingapúr vagy épp Malajzia elleni siker nem mondható komoly eredménynek, Kínától simán kikaptak októberben 0-3 arányban, az Ázsia Kupa selejtezői során csoportjukat 6 vereséggel és 7-21-es gólkülönbséggel zárták. Kamerun nem túl dicső módon, de megjárta a világbajnokságot, azóta pedig az Afrikai Nemzetek Kupáján is részt vett, ám csoportját 2 ponttal az utolsó helyen zárta. Barátságos meccsen Indonézia ellen összejött egy szűkös 1-0-s siker, most pedig a szintén nem túl rangos Thaiföld ellen is hozhatnak egy önbizalom növelő győzelmet!

045. Omán - Algéria, 2 (1.74) - barátságos mérkőzés, 16:00

Semleges helyszínen, Dohában találkozik egymással a világranglista 96. és 18. helyezettje. Omán nem egy acélos társaság: nemrég az Ázsia Kupán szerepeltek, ahol 2 vereséggel és egy győzelemmel zártak az A-csoport 3. helyén. Azóta egy barátságos meccset vívtak, Malajzia együttese azonban nem izzasztotta meg őket, sima 6-0 lett a vége Omán javára. A keretben a 33 éves kapus lehet a legismertebb név, aki a Wigan együttesében légióskodik.

Algéria a vb-n továbbjutott csoportjából, majd hosszabbításra is kényszerített a végső győztes német együttest, nem vallott tehát szégyent. Azóta részt vettek az Afrikai Nemzetek Kupáján, a negyeddöntőben a tornát megnyerő Elefántcsontpart ütötte ki őket. Azóta egy barátságos meccset vívtak, Katar 1-0-ra győzte le őket nemrég. A két gárda más-más színvonalat képvisel, Algéria képzettebb és nemzetközi szinten is elismert játékosokból áll. A semleges helyszín nem lehet döntő tényező, a keretek alapján a 2-es tipp ekkora oddson kihagyhatatlannak tűnik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!