<>

 
 
 
A HIFK számára az életben maradás a tét Finnországban, míg az ausztrálok barátságos meccsen gyűrhetik le a macedón válogatottat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Közel ötszörös pénz két meccsel!

A HIFK számára az életben maradás a tét Finnországban, míg az ausztrálok barátságos meccsen gyűrhetik le a macedón válogatottat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

018. HIFK - Tappara, 1 (2.27) - finn jégkorongbajnokság rájátszás, 17:30

Az alapszakasz 7. és 2. helyezettjének csatája a negyeddöntő 6. mérkőzésén, a párharcot 3-2-re a Tappara vezeti, a továbbjutáshoz 4 győzelem szükséges. A HIFK felemás alapszakaszt hozott, leginkább hazai környezetben volt acélos, ahol 17-3-2-8 sort tudhatott végül magáénak 100-67-es gólkülönbséggel. Két extra meccset játszott az Ilves csapatával a negyeddöntőért, mindkettőt 2-1 arányban hozta.

A Tappara magabiztosan menetelt a 60 meccs során, végül 106 ponttal zárt a 2. helyen. Ezzel megismételte tavalyi teljesítményét, amikor is egyébként a döntőben bukott végül el a Kärpät ellen. A párharc során rögtön két meccset nyert a Tappara (otthon és idegenben 4-3), a HIFK azonban a padlóról felállva egyenlített (4-1 és 5-1), legutóbb pedig szoros meccsen nyert saját közönsége előtt a Tappara 2-1-re. A HIFK számára tehát élet-halál harc ez a hétfői, azonban ha hozni tudják az alapszakasz során hazai környezetben és a párharcban korábbi két győzelmül alkalmával mutatott játékukat, akkor kiharcolhatják a mindent eldöntő 7. mérkőzést, ezen az oddson egy próbát mindenképp megér.

053. Macedónia - Ausztrália, 2 (2.12) - barátságos mérkőzés, 21:00

Ausztrália kirobbanó formában van mostanában, a világbajnok Németország is csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem égett le ellene hazai pályán, fél órán keresztül vezetett ugyanis a déli alakulat. Macedónia a hétvégén otthon égett Fehéroroszország ellen, ezzel el is szállt minden reménye a továbbjutással kapcsolatban. Ausztrália ellen most javíthatnak, ám a csapat nincs olyan állapotban, hogy nyerni tudjon otthon, 1-2 gólra jók lehetnek, de ilyen védelemmel csoda lenne, ha nem kapnának mégtöbbet. Szerintünk Ausztrália még egy tartalékosabb csapattal is képes könnyedén nyerni Macedónia ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!