<>

 
 
 
A keddi nap ismét a válogatottaké: az osztrák-bosnyák meccs szorosnak ígérkezik, a svédek Iránon is átgázolhatnak. Emellett a Washington a csoportutolsót verheti az NHL-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: válogatott meccsek és NHL

A keddi nap ismét a válogatottaké: az osztrák-bosnyák meccs szorosnak ígérkezik, a svédek Iránon is átgázolhatnak. Emellett a Washington a csoportutolsót verheti az NHL-ben.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

104. Washington - Carolina, 1 (1.70) - NHL alapszakasz, szerda 01:00

A Washington számára kulcsfontosságú meccsek következnek az alapszakasz hajrájában, hiszen a lehető legjobb kiemelésért küzdenek. A Carolina számára már rég nincs komoly cél ebben az idényben, ráadásul idegenben gyengék, Ovecskinék előtt is meghajolhatnak.

121. Svédország - Irán, 1 (1.54) - barátságos mérkőzés, 19:30

Ibráék veretlenek a selejtezőcsoportban, legutóbb Moldova ellen győztek. Irán defenzív csapat, kevés gólt lő, a svédeket megszoríthatják, de ha az északiak komolyan veszik a meccset, akkor jöhet a papírforma.

127. Ausztria - Bosznia-Hercegovina, 1.félidő X (1.98) - barátságos mérkőzés, 20:30

Az osztrákok meglepően jól menetelnek a selejtezők során, míg a bosnyák gépezet akadozik. Nem várunk óriási iramot ezen a barátságos összecsapáson, pláne nem az első játékrészben. Ekkora odds megér 45 percnyi izgalmat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!