<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Barátságos meccsekben, gólokban utazunk

Gólokra vadászunk a keddi tesztmeccseken: tippünk szerint a Svájc-USA derbin potyognak szép számmal, míg 2 vagy 3 összejöhet az olasz-angolon is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

118. Svájc - USA, 2.5 gól felett (1.96) - barátságos mérkőzés, 18:00

A világranglista 12. és 32. helyezettje csatázik Zürichben. Klinsmann együttese nem vallott szégyent a világbajnokságon túlélte a csoportkört. Azóta vegyes képet mutat, habár a német mester számos játékosnak lehetőséget adott. A dánok ellen is működött a támadó gépezet, a 3-2-es vereség azt mutatja, hogy a védelemben van még mit csiszolni. Svájc szintén továbblépett a vb-csoportból, majd Argentína csapatát szoros meccsre kényszerítette, ám meglepetést nem tudott okozni. Az Eb-selejtezőkben a csoport 2. helyére hajt, támadásban szintén erős, de védelme hibára kényszeríthető. Nem várunk vérre menő csatát: még alaphangon is sebezhető a két együttes védelme, ha pedig a kapitányok még rotálják is a csapatot, akkor ez pláne igaz. A két együttes utóbbi időben mutatott játékát elnézve reális esély van a 3 gólra, kihagyhatatlannak tűnik ez a közel 2x-es szorzó!

136. Olaszország - Anglia, 2-3 gól (1.93) - barátságos mérkőzés, 20:45

Nagy múltra visszatekintő párosítás, szegényes jelennel. Mert hiába vezeti jelenleg 100 százalékosan Anglia a selejtezős csoportját, azért eddig nem volt nehéz dolga. Mondjuk az olaszoknak sem, akik még csak nem is dominálnak a saját csoportjukban. Anglia a hétvégén simán leverte 4-0-ra odahaza az ellenállásra képtelen Litvániát, Olaszország pedig egy küzdelmes 2-2-es döntetlent játszott Bulgáriában.

A két csapat legutóbb tavaly nyáron találkozott, akkor a világbajnokságon 2-1-re Olaszország nyert. Később ez semmire sem volt elég, mert - meglepetésre - mindkét csapat úgy zúgott ki, mint részeg vendég a kocsmából. A felek nem szokták kirúgni a ház oldalát az egymás elleni mérkőzéseken, a leggyakoribb eredmények a 2-1, 1-1 és 2-0, vagyis 2-3 gólnál általában se több, se kevesebb nem nagyon szokott esni. A legutóbbi négy olasz-angolon háromszor is ilyen eredmény született, ezért mi most is bízunk a 2-3 gólban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!