<>

 
 
 
Az Eb-selejtező 5. fordulóját sikerrel teljesítette az északi együttes, és szerintünk ma kedden is győznek Irán ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.54

Iránnak sem kegyelmeznek Ibráék

Az Eb-selejtező 5. fordulóját sikerrel teljesítette az északi együttes, és szerintünk ma kedden is győznek Irán ellen.
Barátságos mérkőzés
Svédország - Irán
Kedd, 19:30 óra

Erik Hamren legénysége tulajdonképpen magabiztos sikert ért el Kisinyovban (Moldova, 0-2), így a sárga-kékek őrzik 2. helyüket a G-csoportban, jelenleg 4 egységre vannak az éllovas osztrák válogatottól. Ibra ellenállhatatlan volt ezúttal is, mindkét találat az ő nevéhez fűződik. Vélhetően lesznek változások a selejtezőben látott kezdőhöz képest.

Az iráni válogatott a vébén már mutatott valamit tudásából, de végül a bosnyákokkal együtt búcsúzni kényszerültek a csoportkör után. Az Ázsai Kupán remekül meneteltek a zöld-fehérek, ám Irak ellen büntetőkkel alulmaradtak. A napokban barátságos mérkőzést vívtak Carlos Queiroz fiai, és verték a kissé szétesett Chilét 2-0-ra.

Főtipp

121. Svédország - Irán, 1 (1.54) - Tippmix

Melléktipp

Svédország - Irán, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmixpro

Az irániak alaptaktikája nagyon defenzív, így sok gól nem várható. Amennyiben a svédek komolyan veszik az összecsapást, akkor kijöhet a két együttes közti minőségbeli különbség: hazai győzelmet és kevés gólt várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!