<>

 
 
 
Az osztrákok és a bosnyákok is könnyedén nyerték hétvégi selejtező meccsüket, egymás ellen jöhet az adok-kapok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Gólváltásra fogadunk a sógorok meccsén!

Az osztrákok és a bosnyákok is könnyedén nyerték hétvégi selejtező meccsüket, egymás ellen jöhet az adok-kapok!
Barátságos mérkőzés
Ausztria - Bosznia-Hercegovina
Kedd, 20:30 óra

Ausztria válogatottja talán az egyik legkellemesebb meglepetés az utóbbi időkben, hiszen beérni tűnik Alabaék generációja; nyugati szomszédunk szemre is tetszetős, s ami ennél is fontosabb, eredményes futballt mutat be immáron hónapok óta, nem csoda, hogy magabiztosan vezetik a G-csoportot a svédek és az oroszok előtt. Pénteken Lichtensteinben gurítottak egy ötöst, méghozzá olyan felszabadult játékkal, amit öröm volt nézi. Janko, Junuzovic, Harnik és Arnautovic nevét jó, ha megjegyezzük, Marcel Koller nagyon összerakta együttesét, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben.

Bosznia-Hercegovina is kinőtte magát, olyannyira, hogy nyáron a brazíliai világbajnokságot is megjárták Besicék, a mostani sorozatot viszont katasztrofálisan kezdték; szombaton Andorrában aratott 3–0-s sikerük volt az első a csoportkörben, előtte kapituláltak Izrael és Ciprus ellen, a belgákkal és a walesiekkel pedig leikszeltek. Pedig a keretben olyan játékosok játszanak, mint a már említett exfradista, jelenleg az Evertont erősítő Muhamed Besic, de Dzeko, Pjanic, Ibisevic, Pjanic, Vranjes, vagy éppen Spahic neve is ismerősen csenghet az európai topligákból.

Tipp: Ausztria - Bosznia-Hercegovina, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Tippmixpro

Felkészülési mérkőzés révén a tét most nem fogja agyonnyomni a csapatokat, így mindkét együttes játszhatja saját, felszabadult játékát, ami a semleges nézőknek okozhatja a legnagyobb örömöt. Meg persze azoknak, akik a gólváltásra fogadnak, szerintünk ugyanis mindkét háló megrezdül majd!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!