<>

 
 
 
Az NHL-ből két hazai sikert szemeltünk ki, a Libertadores Kupában a Corinthians nyerhet, míg a Serie B-ben félidei remivel kalkulálunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: négy acélos tippre leltünk

Az NHL-ből két hazai sikert szemeltünk ki, a Libertadores Kupában a Corinthians nyerhet, míg a Serie B-ben félidei remivel kalkulálunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

171. Pittsburgh - Philadelphia, 1 (1.80) - NHL alapszakasz, csütörtök 02:00

A Philadelphia 77 pontjával gyakorlatilag elveszítette halvány playoff-reményeit is, ezzel szemben a Pittsburgh komoly harcot vív az Islanders csapatával a csoport 2. helyéért. Adott a minőségbeli különbség, a motiváció és a Philly borzalmas vendég mutatója, így 1-es.

172. Anaheim - Edmonton, 1 (1.40) - NHL alapszakasz, csütörtök 04:00

Az Edmonton szezonja rémálom, az Arizona csapatával külön csatát vívnak a főcsoport utolsó előtti helyéért. Az Anaheim magabiztos, főcsoport-győzelemre hajt és iszonyat erős támadósora van, amely sima győzelmet eredményezhet a liga egyik legrosszabb védelme ellen.

223. Carpi - Bologna, 1. félidő X (1.93) - olasz másodosztály, 20:30

Komoly csatát hozhat az 1. és 2. helyezett ütközete, a Bologna csapatának kellenek inkább a pontok. A Bologna 18, míg a Carpi 13 bajnokin hozott félidei döntetlent, két jó csapat meccsén ezek a számok most 1-el nőhetnek.

234. Corinthians - Danubio, 1 (1.22) - Libertadores Kupa, csütörtök 03:00

A veretlen éllovas fogadja a nyeretlen utolsót a 2-es csoportban. A brazilok kerete erős, védelme acélos. A Danubio sok jóra már nem számíthat ebben a csoportban, miután már kétszer is kikapott otthon. Alacsony odds, cserében viszont tutinak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!