<>

 
 
 
A SZKA szerintünk nem búcsúzik nyeretlenül a KHL rájátszásától, a Bologna vendégjátéka pedig szoros meccset ígér a Serie B-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány Carpi és Szentpétervár

A SZKA szerintünk nem búcsúzik nyeretlenül a KHL rájátszásától, a Bologna vendégjátéka pedig szoros meccset ígér a Serie B-ben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

167. SZKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva, 1 (2.15) - KHL rájátszás, 18:30

A Nyugati Konferencia 2. és 1. helyezettjének csatája, a magasabb kiemelésű CSZKA 3-0-ra vezet a 4 győzelemig tartó párharcban. A SZKA nem tudta megszorongatni a moszkvai együttest a 60 meccses alapszakasz során és végül 16 pont hátránnyal futott be a 2. helyre, épphogy megelőzve a Dinamo Moszkva gárdáját. A rájátszásban aztán sem a Nyizsnyij Novgorod, sem pedig a Dinamo nem tudta útját állni, mindkét párharcot 4-1-re nyerte a Szentpétervár.

A Moszkva nagyon masszív idén: toronymagasan a legjobb védelemmel bír és a rájátszásban csupán egyetlen meccset veszített el, az alapszakaszban is csak hatszor kapott ki vendégségben. Úgy gondoljuk, hogy a SZKA már csak becsületből is behúz legalább egy mérkőzést ebben a csatában. Nagyon komoly presztízsveszteség lenne, ha nyeretlenül esnének ki a CSZKA ellen a rájátszásból, ekkora oddson megér egy próbát egy merészebb szelvényen.

223. Carpi - Bologna, 1. félidő X (1.93) - olasz másodosztály, 20:30

Az olasz második vonal 1. és 2. helyezettje harcol szerda este. Mindkét gárdának reális esélye van a feljutásra, a Carpi előnye jelenleg 9 pont mai riválisával szemben. Otthon 10-4-2 mérlegével erős, bár az utóbbi időben mintha lendületét vesztette volna. A Bologna csak 4 pont előnnyel áll a már osztályozós helyen tanyázó Vicenza előtt, vagyis nagyon kellenek neki a pontok. Vendégként a 8-5-3 mutató nem rossz és a 22-15-ös gólkülönbség is biztató. De ami a tipp szempontjából a legfontosabb: a Carpi eddig 13 (otthon 6), míg a Bologna 18 (idegenben 10) bajnokiján született az első játékrészben döntetlen eredmény. A két együttes közti kiegyensúlyozott erőviszonyokat az augusztusi 0-0 is jól mutatja. Körülbelül hasonló hangvételű meccsen ismét jöhet legalább a félidőben (de jó eséllyel a 90 perc után is) a döntetlen eredmény.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!