<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jégen és füvön is húzós oddsok

A Frölunda a Växjöt fogadja az elődöntő harmadik meccsén. Kötelező a győzelem odahaza. A Livorno három vereség után állhat talpra, a Lanciano remek ellenfél ehhez.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

010. Frölunda - Växjö, 1 (2.13) - svéd jégkorongbajnokság, 18:30

Össze kell kapnia magát a Frölundának, ha nem akar nehéz helyzetbe kerülni. A Skelleftea ugyanis tegnap behúzta a Linköping ellen a harmadik győzelmét is, ami azt jelenti, hogy még egy siker és a gárda kényelmesen rápihenhet a bajnoki döntőre. A Frölunda – Växjö párharc ugyanis még csak 1-1-re áll. Az elsőt otthon könnyedén nyerte az esélyesebb Frölunda, míg a második egy kiélezett mérkőzést, hosszabbítást és végül Växjö győzelmet hozott. Otthon sokkal erősebb a Frölunda, amely egy ilyen kiélezett párharcban nem engedhet meg egyetlen botlást sem magának hazai jégen. Nagyon szoros mérkőzést várunk, de szerintünk 2-1-re összesítésben el fog húzni a Frölunda, vagyis most is hazai siker születik majd.

041. Livorno - Lanciano, 1 (2.20) - olasz másodosztály, 20:30

A Livorno komoly gödörben van, hiszen zsinórban három mérkőzést veszített. Ideje lenne javítani, ha nem akar lemaradni a csapat az osztályozós helyekről. A feltámadásra pedig remek alkalom a Lanciano elleni mérkőzés. A vendégcsapat ugyanis hiába áll stabilan a középmezőnyben, otthonától távol nem olyan ütőképes. 16 mérkőzésből csak kettőt nyert meg, igaz a maradék találkozókon csak négyszer kapott ki, vagyis elképesztő: 10 döntetlent ért el a gárda. A Livorno otthon erős, átlagban két gólt rúg hazai pályán, ami most is összejöhet elnézve a vendégek védelmét. Vannak komoly hiányzók hazai oldalon (Rivas, Mosquera, Biagianti, Jelenic, Vataggiato), de a vendégeknél sem bevethető mindenki (Piccola, Cerri, Paghera, Bacinovic és Ferrari is sérültek). A maradék keret alapján mi a Livornót érezzük erősebbnek, amely visszatérhet a nyerő útra. Kemény meccsre van kilátás az biztos.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!