<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

A Catania is belerúg a Varesébe?

A hazaiak már a búcsúra készülnek, a vendégek még reménykedhetnek: tippünk szerint a szigetlakók fontos három pontot gyűjtenek be, és folytatják a menekülést.
Olasz másodosztály
Varese - Catania
Csütörtök, 20:30 óra

A Varese öles léptekkel halad a harmadik vonal felé. Nem elég, hogy gyengén teljesít a csapat, pénzügyi okokból még a szövetség is négy pontot elvonással sújtotta. Így jelenleg az utolsó az együttes, papíron 28 egységgel, és 5-6-5-ös hazai mérleggel. Igen ám, de a sikereiket nem mostanában érték el Falconéék, saját közönségük előtt decemberben diadalmaskodtak legutóbb, összességében pedig januárban húztak be három pontot egy meccsen. Kilenc ütközetből hat bukta, három remi - így fest a közelmúlt mérlege. Legutóbb Borgheséék ikszeltek Modenában, de ezzel sem sikerült elmozdulniuk a 22. pozícióból. A bennmaradást érő 17. helytől 9 pontra vannak Stefano Bettinelli fiai - elnézve a formájukat, aligha ússzák meg a kiesést. A keret ezúttal sem lesz teljes, egy csatár és egy középpályás eltiltott, a házi gólkirály továbbra is sérült, csak úgy, mint egy fontos bekk és még egy középpályás.

Tipp: Varese - Catania, 2 (1.73)

A szicíliaiak tavaly estek ki a Serie A-ból, és ha így folytatják, akkor újabb osztályváltás vár rájuk. És nem, nem a visszajutás küszöbén állnak az elefántok, hanem a kiesés szele csapta meg őket, de rendesen. A piros-kékek kerete nem rossz, ráadásul a téli leállás alatt tovább erősítették a tulajdonosok - ám ennek ellenére csak nem tudnak elmozdulni a veszélyes zónából. Jelenleg 35 ponttal a 20., tehát kieső pozícióban állomásoznak Dario Marcolin fiai, idegenben pedig ők az egyetlen alakulat, amely képtelen volt győzni (0-5-10)!

Az elefántok formája nem volt éppen ideális, sőt, egészen a múlt hétig, amikor is megverték a play offra gyúró Avellimót (1-0). A szigetlakók kerete ezúttal sem lesz teljes. Egy bekk visszatér ugyan eltiltásából, de a gárda "esze", Rosina "besárgult", így ma nem lehet ott a pályán. Sérült továbbá egy bekk és egy középpályás. Elől Maniero és Calaio bevetésre kész.

Noha a Catania még nem nyert idegenben, ma mégis bizalmat szavazunk a társaságnak. A szicíliai alakulat erősebb, és még reális esélye van a bennmaradás kivívására - nem úgy, mint a vendéglátóknak. Szerintünk megszakad a piros-kékek rossz sorozata, és végre három ponttal zárnak egy kirándulást. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!