<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Nincs vita, a Pescarának győznie kell

A delfinek egy sikerrel nagy lépést tehetnének a playoff-tagság bebiztosításához, a vendégeknél áll a bál, tartalékosak lesznek, és a pénz is fogytán...
Olasz másodosztály
Pescara - Brescia
Csütörtök, 20:30 óra

Marco Baroni vezetésével egész jó kis csapat jött össze Pescarában. A halványkék-fehérek a gyenge rajt után összekapták magukat, a 2015-ös esztendőben pedig oly annyira jól tolják, hogy már a 7., play offos helyen állomásoznak. 48 pontjukhoz átlagos, 5-7-4-es hazai sor társul. Hét bajnoki óta nem találtak legyőzőre, ebben a periódusban négy mérkőzést is behúztak. A minap rangadón a Speziától hoztak el értékes pontot. Ugyan a házi gólkirályukat (Maniero) a télen eladták, egyelőre ez nem érződik a teljesítményükön. Friss sérült nincs a keretben, eltiltott sem lesz, az első számú kapusuk viszont hosszú ideje betegeskedik.

A Brescia nagy talány... Az egykor szebb napokat látott északi alakulat az utolsó előtti a Serie B-ben, a pocsék teljesítmény mellett még financiális szabálytalanságok miatt 6 pontos büntetéssel is sújtotta a klubot a szövetség. Így most 28 egység áll a gárda neve mellett. Idegenben 3-5-9 a vonatkozó mérlege, a formája az edzőváltás óta sem jött meg: legutóbbi 5 bajnokiján nyeretlen maradt, ebben a periódusban csak két pont jött össze. És, hogy tetézzük a bajt, a klub ikonikus támadója, a 11 gólt számláló Andrea Caracciolo sérült, rajta kívül pedig a hat találatig jutó középpályás, Benali eltiltott lesz. Rajtuk kívül még egy középpályás nem bevethető.

044. Pescara - Brescia, 1 (1.85) - Tippmix

Az ősszel Bresciában is nyert a Pescara, és ma is bizalmat szavazunk a delfineknek. Szerintünk a pontok a Stadio Adriatico-ban maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!