<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

3 ezerből 45 milliót nyert a magyar-göröggel

A magyar-görög mérkőzés is kellett egy új-zélandi fogadónak, hogy bekaszálja az óriási nyereményét. Döntetlenre tett...

13 új-zélandi dollárt, vagyis 2700 forintot kockáztatott egy nyolc mérkőzéses szelvényen egy új-zélandi fogadó. Igencsak necces szelvény volt, hiszen hat focimeccs mellett két netballmérkőzés is rajta volt. Ráadásul a focikból ötöt is döntetlenre vett. Köztük volt az Írország - Lengyelország mérkőzés, amin a 91. percben született meg az egyenlítés, illetve a Magyarország - Görögország találkozó is, ami – mint tudjuk – pocsék játékot és ikszet hozott.

A szelvénnyel elképesztő összeget, 220 ezer dollárt (45 millió forintot) kaszált. A két selejtező és a két netball meccs mellett kellett az Adelaide egy gólos győzelme (1-0), a Houston - Colorado X (0-0), a Burton - Stevenage X (1-1), valamint Godoy Cruz - Independiente döntetlene (2-2). Azért ez így tényleg szerencsejáték volt a javából.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!