<>

 
 
 
Sem az Avellino, sem pedig a Modena nem híres gólzáporos meccseiről, leginkább védelmük köré építik játékukat, így csütörtöki bajnokijuk is gólszegény lehet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ismét egy gólszegény Modena-meccs jöhet

Sem az Avellino, sem pedig a Modena nem híres gólzáporos meccseiről, leginkább védelmük köré építik játékukat, így csütörtöki bajnokijuk is gólszegény lehet.
Olasz másodosztály
Avellino - Modena
Csütörtök, 20:30 óra

A zöld-fehérek gyenge formájuknak köszönhetik, hogy egyre távolabb kerültek az egyenes ágon való feljutást érő második pozíciótól. Most a hatodik helyen állnak 49 ponttal, és még a rájátszás sem garantált, főleg, ha nem tudnak kikecmeregni a hullámvölgyből. A 9-4-4-es hazai statisztika nem rossz, legutóbb viszont hibáztak otthon, majd kikaptak Cataniában is. Az Avellino gólkülönbsége 32–30, 33 meccsükből 22-szer nem esett három gól. A csapatban nem lesz ma ott három védő eltiltás illetve sérülés miatt.

Tipp: Avellino - Modena, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmixpro

A Modena 39 ponttal a 13., a csapatnak minden pontra szüksége van a bennmaradás kivívásához. A társaság igazi egycsatáros együttes: Granoche viszi a hátán a Modenát, a támadó 17 gólnál jár. Rajta kívül nem nagyon van húzóember a keretben. Idegenben 3-6-7-es a statisztikájuk 14–18-as gólkülönbséggel. A formájuk nem lett jobb az edzőváltás óta sem, négy meccsen három iksz és egy vereség. Az összesített gólkülönbségük 28–28; a legkevesebb találatot ők szerezték, igaz, majdnem a legkevesebbet is kapták. Az esetek túlnyomó többségében (27-szer a 33-ból) nem esett három gól a mérkőzéseiken. Sérült a Modenában egy szervező középpályás és egy védő.

Mindkét csapatra a zárt játék a jellemző, és jó eséllyel ma sem változtatnak a stratégiájukon. A legjobb tipp a kevés gól lehet, vagyis a 2.5 gól alatti opció jó választásnak tűnik erre a derbire.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!