<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: Fradi, Sligo és a ’Boro

Két hazai és egy vendégsikerrel számolunk pénteken. A Ferencváros ott nyerhet, ahol a Vidi sem tudott, míg a Sligo és a Middlesbrough odahaza gyűjthet be három pontot.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

074. Middlesbrough - Wigan, 1 (1.52) - Angol Liga bajnokság, 16:00

Kisebb hullámvölgybe került a feljutásra hajtó Middlesbrough, de csak idegenben. Otthon a liga legjobb csapatáról van szó. A Wigan nyert ugyan négy meccset is zsinórban vendégként, de nem jó csapat, a következő szezont valószínű alsóbb osztályban kezdi. Nem lehet más, csak hazai.

089. Sligo - Bray, 1 (1.25) - Ír bajnokság, 18:45

A Sligo meglepetésre még nyeretlen a mostani kiírásban. A csapat az eredeti elképzelés szerint ha a bajnoki címért nem, de a dobogóért mindenképp versenyben kellett volna, hogy legyen. Most az atomgyenge Bray Wanderers ellen megkezdheti a felzárkózást.

093. Puskás Akadémia - FTC, 2 (1.50) - magyar bajnokság, 20:35

A Puskás a legutóbbi fordulóban ezrek szelvényét ölte meg, miután 0-0-át játszott otthon a Videoton ellen. Most a Fradi látogat Felcsútra és a zöld-fehérek hiába gyengébbek idegenben, mint odahaza, már nem engedhetnek meg még egy pontvesztést. Nyögvenyelős vendégsikert várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!