<>

 
 
 
A francia élvonalban kiesési rangadót nyerhet a Metz, míg az angoloknál jó esélyt látunk a pontosztozkodásra a Leicester-Swansea derbin.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol X, francia hazai

A francia élvonalban kiesési rangadót nyerhet a Metz, míg az angoloknál jó esélyt látunk a pontosztozkodásra a Leicester-Swansea derbin.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

163. Leicester - Swansea, X (3.10) - angol bajnokság, 16:00

Minden erejét mozgósította az angol Premier League sereghajtója, hogy meghosszabbítsa első osztályú tagságát, a Leicester City ugyanis előző két bajnokiját egyaránt győzelemmel abszolválta; a West Ham és a West Brom is pont nélkül maradt Nigel Pearson együttesével szemben. A rókák hátránya ezzel – bár még mindig az utolsó helyen állnak – immáron csupán három pont a már bennmaradást jelentő 17. pozíciótól. Hétvégi ellenfelük az a Swansea lesz, mely 3 meccse veretlen, az Aston Villát és a Hull City-t legyőzte, az Evertonnal pedig ikszelt a walesi alakulat. Szerintünk mindkét gárda jó sorozata folytatódik, nevezetesen egyik sem kap ki, pontosztozkodást várunk az egymás elleni összecsapásukon!

188. Metz - Lens, 1 (2.10) - francia bajnokság, 20:00

Óriási kiesési rangadó ez a javából! Mindkét csapat 26 ponttal áll ugyanis a bajnoki tabella legalján, kilenc pontra a bennmaradást jelentő 17. helytől. Mégis. A Metz egy hajszállal jobb helyzetből várja ezt a mérkőzést. Egyrészt javuló formát mutat: két hete ikszelt a Caen-nal, legutóbb pedig odahaza legyőzte a Toulouse-t, szintén kiesési rangadón. Ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Lens és az előtte álló csapatok. Igaz, azt majd a PSG ellen lesz kénytelen bepótolni, ami nem sok jót ígér. Most viszont kitelező lenne a győzelem.

A Lens legutóbbi három meccsét elveszítette idegenben, vendégként pedig 16 meccséből tízen kikapott. Sérültek terén is a Metz áll jobban: a hazaiaktól csak Rocchi, Choplin és Rivierez hiányzik, míg vendégoldalon Cavare, N’Diaye, Bourigeaud, Guillaume, Baal és Valdivia sem bevethető. Szoros meccset várunk, hazai győzelemmel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!