<>

 
 
 
Folytatódik a miskolciak kálváriája, a bajnokjelölt is elveri őket...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.68

Diósgyőrben is nyerhet a bajnokesélyes

Folytatódik a miskolciak kálváriája, a bajnokjelölt is elveri őket...
NB I.
Diósgyőr – Videoton
Vasárnap, 14:00

A Diósgyőr ősszel még dobogóesélyes együttes volt, mára viszont szürke középcsapattá degradálta magát. A klubnál áll a bál, Szivics mesterrel már most közölték, hogy nyártól kereshet magának új állást, a játékosok összeverekedtek az edzésen, és bizony Grumics és Koman a pályán is veszekedett egymással néhány hete. Egy biztos, ezek nem jó jelek, és ez eddig pontszámban is megmutatkozik. Hiába a magyar szinten erős keret, a piros-fehérek jelenleg mindössze a 7. helyen tanyáznak 35 egységgel, 7-3-1-es, egészen minőségi hazai sorral. Viszont tavasszal még nyeretlenek, a széthúzás mellett pedig a gyenge teljesítmény okaként meg kell említeni Elek és Kádár távozását. Tavasszal eddig a Pécs és a Paks járt Griffithéknél, a baranyaiak egy, a tolnaiak három ponttal távoztak.

245. Diósgyőr - Videoton, 2 (1.68) - Tippmix

A Videoton 58 ponttal magabiztosan robog az aranyérem felé, idegenben veretlenek Juhászék, és 7-3-0-ás statisztikájukhoz 19-3-as gólkülönbség társul. A piros-kékek mindkét kupában állnak, és elképesztő meglepetést keltene, ha nem Carillo mester alakulata lenne idén a bajnok. A formájuk nagyszerű, a Haladásnak egy hetest hintettek egy hete. Kovács sérült, de a keret mély, így nem okoz gondot az irányító pótlása.

A házigazdánál nem jó irányba haladnak a dolgok, ezt pedig a Vidi megbünteti. Sima vendégsikert várunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!