<>

 
 
 
A szárdok gyakorlatilag elbúcsúztak a Serie A-tól, a déliek viszont még motiváltak lesznek, mert a BL-re hajtanak. Ebből vendég lesz...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólzáporos meccsen nyerhet a Napoli

A szárdok gyakorlatilag elbúcsúztak a Serie A-tól, a déliek viszont még motiváltak lesznek, mert a BL-re hajtanak. Ebből vendég lesz...
Olasz bajnokság
Cagliari – Napoli
Vasárnap, 18:00

A Cagliari hosszú évek után esik ki az élvonalból. Zeman mesterrel vágtak neki a szárdok az idei kiírásnak, majd menesztették a rutinos trénert, néhány hete viszont ismét őt nevezték ki a szakmai munka ellátására. Sok logikát nem látunk a döntésben, és bizony az eredmények sem jönnek. A piros-kékek csak 21 pontosak, otthon kifejezetten gyengék (2-4-9), és rossz passzban is vannak a fiúk. Egy középpályás eltiltott, egy csatár, egy középpályás és két bekk sérült - alapemberek hiányoznak majd.

Főtipp

Cagliari - Napoli, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmixpro

Melléktipp

229. Cagliari - Napoli, 2 (1.85) - Tippmix

A Napoli rettenetes márciust produkált, öt meccseb maradt nyeretlen, ám kijöttek a gödörből Hamsikék. Verték a Firenzét hatpontos rangadón, majd az EL-ben Wolfsburgban hintettek egy négyest, nagy meglepetést okozva. Most 50 egység áll a nevük mellett, a 4., azaz EL-t érő pozícióban állnak. A Romával szemben már 7 a lemaradásuk, viszont ha megnyernék a második számú kupasorozatot, akkor az elitligában indulhatnának. Idegenben mostanában nem ment Higuainéknak, három bajnokit veszítettek el. Ma egy középpályás és egy bekk nem bevethető, előbbi eltiltás, utóbbi sérülés miatt.

Ősszel 3-3 lett a San Paolóban - és most is lehetnek gólok, amelyből többet biztosan a vendégek szereznek. Tippünk tehát 2-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!