<>

 
 
 
Mindkét milánói együttes gyenge szezont fut, mindketten a szürke középmezőny tagjai és mindkettejük védelme sebezhetőnek tűnik ebben a szezonban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Középcsapatok rangadóznak Milánóban

Mindkét milánói együttes gyenge szezont fut, mindketten a szürke középmezőny tagjai és mindkettejük védelme sebezhetőnek tűnik ebben a szezonban.
Olasz bajnokság
Inter – Milan
Vasárnap, 20:45

Az Inter csalódást keltő idényt fut eddig: 41 pontja csak a szürke középmezőnyre elegendő. A 4-5. helytől való távolság még nem is tűnne ledolgozhatatlannak, ám a forma egyáltalán nem azt mutatja, hogy odaérhet a gárda az európai kupaindulást érő helyek valamelyikére. A legutóbbi 5 fordulóban mindössze egyszer nyert, igaz csak egyszer szenvedett vereséget, ám a sok döntetlennek köszönhetően rengeteg pontot veszít. A hazai környezetben produkált 5-5-4 mérleg sem meggyőző, ráadásul az utóbbi időben a Cesena és a Parma is pontot vitt el tőlük, holott két kiesőjelöltről van szó. Mancini érkezésre a padra, illetve a Shaqiri-Podolski kettős leigazolása sem hozta meg a várt eredményt. Az olasz mester csapatából biztosan hiányzik majd eltiltás miatt Guarin és Brozovic, Campagnaro, Dodo és Moreira sérülés miatt nem lehet ott, Santon és Kuzmanovic pályára lépése pedig kérdőjeles.

A rivális Milan sem dicsekedhet idén kimagasló eredményekkel, szintén csak a középmezőny tagja, melyet elsősorban sebezhető védelmének köszönhet. Formája viszont biztató: 3 forduló óta veretlen, azonban pont a Sampdoria ellen veszített fontos 2 pontot. A vendégként összehozott 3-7-4 mérleg és 20-22-es gólkülönbség is árulkodó, a Palermo otthonában viszont hosszú idegenbeli nyeretlen szériát szakított meg. Az is igaz viszont, hogy Inzaghi rendre nehezítik a folyamatos sérüléshullámok. A lista vasárnap is hosszú: El Shaarawy, Mastour, Montolivo, Armero és Agazzi biztosan nem játszhat, míg Honda, Destro, Essien és Zaccardo játéka kérdéses.

Tipp: Inter - Milan, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmixpro

Mindkét milánói együttes szereplése komoly csalódás idén, kevesen gondolták volna, hogy mindketten csak középcsapatként muzsikálnak a szezon során. Sportfogadás szempontjából kiszámíthatatlan csapatok. Az Inter saját közönsége előtt mindössze 4, míg a Milan vendégként csupán 2 olyan derbit játszott ebben a szezonban, amelyen nem kapitulált védelme legalább 1 alkalommal. Ősszel fordított pályaválasztási feltételek mellett 1-1-es döntetlent hozott a derbi, reális esélyt látunk most is hasonló eredményre, a mindkét fél betalál opció jó választásnak tűnik erre a rangadóra, elnézve a két gárda idei teljesítményét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!