<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Urbán Barca-sikert és milánói döntetlent tippel

Hétvégi sztártippelőnk nem más, mint a korábbi 40-szeres válogatott újpesti közönségkedvenc, jelenleg a Pest megyei I. osztályban vitézkedő Vecsés edzője, Urbán Flórián.
Chelsea – Manchester United, X

- Két nagyon erős és jó formában lévő csapat meccse lesz ez, ahol szerintem egyik gárda sem lenne elégedetlen az egy ponttal, így döntetlent mondok.

Juventus – Lazio, 1

- Mindkét csapat szimpatikus a számomra, de otthon a Juve egy góllal mindenképpen jobb lesz a rómaiaknál.

Barcelona – Valencia, 1

- A Barca megállíthatatlannak tűnik, a PSG sem tudta megnehezíteni a dolgukat a hétközi BL meccsen, így hiába a Valencia menetelése, a Nou Campban nekik sem sikerül majd.

Newcastle – Tottenham, 2

- Nem lesz egy puha meccs, de a szarkák ezer sebből véreznek, így esélyesebbnek vélem a T’hamet.

Diósgyőr – Videoton, X

- Hazai oldalon vannak gondok, másról sem szólnak mostanában a hírek, ám otthon a lelkes közönség előtt még a Vidi ellen is jók lehetnek egy pontra a miskolciak.

Wolfsburg – Schalke, 1

- Katasztrofálisan sikerült a wolfsburgiaknak a csütörtöki El meccs, amit mindenképpen ki kell javítaniuk és szerintem a bajnokságban egy gyengélkedő Schalke ellen erre minden esélye meg is van a farkasoknak.

Inter – Milan, X

- Ha nem is békés, de döntetlent várok a városi rangadón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!