<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ilyen lesz az új Tippmixszelvény

Alighanem minden vérbeli fogadó tudja, hogy június végén gyökeres változáson megy át a Szerencsejáték Zrt. papír alapú fogadási rendszere. A Profitipp megszerezte az új Tippmixszelvényt.

Ahogy arról már hetekkel ezelőtt beszámoltunk, a tervek szerint június 28-tól teljesen megváltozik a Tippmix játékrendszere. Jelentősen bővül a fogadási ajánlat, egyidejűleg akár több ezer sporteseményből és fogadási típusból lehet választani a folyamatosan változó ajánlatból.

Lesz élő és hosszú távú fogadás, vagyis lehetőség lesz élőben fogadni a mérkőzés közben, akár a lefújás pillanatáig is elfogadnak fogadásokat. Bevezetik a hosszú távú fogadást, akár hónapok múlva bekövetkező eseményekre is lehet fogadni (pl. ki nyeri a bajnokságot?).

A nyeremények néhány percen belül, az eredmények kiértékelését követően felvehetővé válnak. Élő fogadás esetén a választott fogadási típustól függően újra is lehet fogadni ugyanarra a mérkőzésre.

Az új szelvényeken jóval több fogadási típusra adhatjuk le a tétjeinket, folyamatosan szerepelnek majd a tétlapon olyan fogadási lehetőségek, amelyek eddig ritkábban voltak elérhetők. A hagyományos hazai, döntetlen, vendég fogadási lehetőségen túl számos fogadási lehetőséget kínálnak.

Biztosan beletelik majd egy kis időbe, mire megszokjuk az új rendszert, illetve a szelvényt, a Profitipp azért is mutatja meg, milyen lesz az új Tippmix segédszelvény, hogy már most barátkozhassatok vele.

 
 
  • 11kaloz012015augusztus04.22:18ÚjVálasz
    Idézet: SteEl
    Itt van az új tippmix szelvény tájékoztató videója :) https://www.youtube.com/watch?v=esyVkloIdhM
    ...

    Köszi a videót!

     
  • 10SteEl2015augusztus04.20:00ÚjVálasz

    Itt van az új tippmix szelvény tájékoztató videója :) https://www.youtube.com/watch?v=esyVkloIdhM

     
  • 9takacs9510102015augusztus04.19:57ÚjVálasz
    Idézet: kaloz01
    És valóban hivatalos helyről nagy a csönd ezzel kapcsolatban.
    ...

    Elvileg csütörtökön kezdik promózni, ha a Zrt. engedélyt ad rá a lottózóknak....... hát.... nem kapkodják el....

     
  • 8kaloz012015augusztus04.09:17ÚjVálasz

    És valóban hivatalos helyről nagy a csönd ezzel kapcsolatban.

     
  • 7kaloz012015augusztus04.09:16ÚjVálasz
    Idézet: takacs951010
    Lottózós haver augusztus 10-re mondta a hivatalos indulását az új Tippmixnek. Csak én nagyon hiányolom (mint anno az EuroJackpotnál) a tájékoztatást, vagy valami felvezető kampányt!
    ...

    Én is úgy hallottam hogy aug.10-én indul,a szelvényeket már leosztották a lottózókba,2 hete kaptam én is.

     
  • 6takacs9510102015július31.22:31ÚjVálasz

    Lottózós haver augusztus 10-re mondta a hivatalos indulását az új Tippmixnek. Csak én nagyon hiányolom (mint anno az EuroJackpotnál) a tájékoztatást, vagy valami felvezető kampányt!

     
  • 5SteEl2015július31.16:24ÚjVálasz
    Idézet: 1885
    Már szeptembert is beszélnek ,hogy akkor indul az új !
    ...

    Honnan van a hír, hogy Szeptember körül indulhat? Most már remélem nincs sok hátra..

     
  • 4peiper782015június10.10:15ÚjVálasz

    Én már várom! Mondjuk az élőfogadásra kíváncsi leszek! Állsz a lottózóba, előtted ezer ember mire odaérsz vége a meccsnek :) Vagy folyamatosan mozog az odds s vagy tízszer, át kell majd nyomni a terminálon a szelvényt s gondolom ennek se fognak örülni azok akik mögötted állnak! Ennek ellenére én várom s remélem jó lesz, bár biztos el fog majd telni egy kis idő mire kiforr rendesen!

     
  • 318852015június08.17:55ÚjVálasz

    Már szeptembert is beszélnek ,hogy akkor indul az új !

     
  • 2Nobo79132015május19.21:44ÚjVálasz

    Na végre!Gondolom megunták hogy az emberek fele talicskázza ki a pénzt SK-ba,a másik fele meg b.win bet 365 stb oldalakon játszik!Még mindig csengenek a fülembe a SZZRT elnökének szavai:A fogadók érdekeit védjük azzal hogy a magyar (foci)meccsek csak kötésben fogadható!(az idióta ezt még maga sem hiszi el.

     
  • 1feribadi2015április20.08:46ÚjVálasz

    Nekem ez most még elég kínainak tűnik, de majd meglátjuk. :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!