<>

 
 
 
Az NHL rájátszásában a Vancouver idegenben egyenlíthet a Calgary ellen, míg az angol harmadik vonalban döntetlent várunk a Swindon-Wallsall derbin.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol remi mellé NHL

Az NHL rájátszásában a Vancouver idegenben egyenlíthet a Calgary ellen, míg az angol harmadik vonalban döntetlent várunk a Swindon-Wallsall derbin.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

094. Calgary - Vancouver, 2 (2.42) - NHL rájátszás, szerda 04:00

A 8. és 5. kiemelt csatája a nyugati playoffban, három találkozó után 2-1-re vezet a Calgary. A hazaiak a főcsoport 8., míg saját csoportjuk 3. helyén zártak 97 ponttal, kiütve ezzel a Los Angeles csapatát a rájátszás mezőnyéből. Otthon pozitív mérleggel zártak (23-18), de egy viszonylag kiszámíthatatlan csapat képét mutatták az alapszakasz során. A Vancouver az Anaheim mögött másodikként futott be a Pacific csoportban, ezt pedig elsősorban remek vendég mérlegének köszönhette, a 24-17-es idegenbeli sor a 3. legjobb volt nyugaton. A támadójáték a 2. legjobb volt a nyugati konferenciában, a védelem viszont csak közepesen muzsikált. A párharc első meccsén 2-1-re nyert a Calgary vendégként, majd a Vancouver 4-1-es győzelemmel egalizált, legutóbb pedig a mostani pályaválasztási feltételek mellett 4-2-es Flames-siker született, mely jelentős részben köszönhető volt a Canucks borzalmasan rossz emberelőny-kihasználásának (0/8). A Vancouver idegenben erős és kerete is acélosabb, szerintünk kijöhet a két együttes közti tudásbeli különbség a 4. meccsen.

144. Swindon - Walsall, X (3.25) - angol harmadosztály, 20:45

A hajrájához közeledik az angol harmadosztály küzdelme, ahol a keddi játéknapon a negyedik Swindon a 15. Walsall-t fogadja. A hazaiak már biztosították helyüket a rájátszásban, hiszen az első hatból már nem tudnak kiesni, így megnyílik számukra az esély a feljutásra. A vendégeknek sincs már igazán félnivalója, hiszen megnyugtató távolságra állnak a kiesőzónától. Hazai mérlegével a Swindon az élmezőnyben tanyázik, 21 meccsen 12 győzelem 3 döntetlen és 6 vereség a mutató. A Walsall idegenben felemás teljesítményt nyújtott a szezon során, 21 találkozón 6-8-7-es statsztikát tud felmutatni a közép-angliai alakulat. Kis túlzással tétnélkülinek is titulálhatnánk a két csapat összecsapását a fentebb említett okok miatt, így szerintünk egy döntetlennel mindkét fél kiegyezne.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!