<>

 
 
 
Az első meccsen alaposan meglepte a bajorokat a luzitán együttes. Ma sem lesz unalmas a kilencven perc, jönnek a találatok, három biztosan!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Nincs mese, támadnia kell a Bayernnek

Az első meccsen alaposan meglepte a bajorokat a luzitán együttes. Ma sem lesz unalmas a kilencven perc, jönnek a találatok, három biztosan!
Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó
Bayern München – Porto
Kedd, 20:45

A német bajnok kínos vereségbe szaladt bele egy hete Portóban: elképesztő egyéni hibák miatt kapott három gólt, még szerencse, hogy Thiago azért bevert egyet, így maradt esély a visszavágóra. Nagyon tartalékos volt a Bayern, kétségtelen, de a kapott gólokat alapemberek hozták össze. Ilyen dekoncentráltan már régen futballozott Pep Guardiola alakulata. Most is szép számmal lesznek hiányzók, de azért a szakvezetés kalkulálhat visszatérőkkel.

Az uefa.com szerint még nem áll rendelkezésre Alaba, Benatia, Javi Martinez és Robben, viszont Bernat, Ribery és Schweinsteiger akár már a keret tagja lehet. A BL-kudarcot a Bundesligában sikerült feldolgozniuk Dantééknek: a Hoffenheim vendégeként nyertek 2-0 arányban, igencsak tartalékos összeállításban. A salátástál idén is az övék lesz, a kupában is elődöntőznek, és bizony a BL-ben is ezt tennék Lewandowskiék. Ehhez viszont ma gólokat kell lőniük a piros-fehéreknek az Allianz Arénában...

A luzitánok rendesen bekezdtek az első felvonáson, bár nem tettek semmi extrát, minthogy kihasználták a vendégeik ordító hibáit. Julen Lopetegui együttese a kétgólos előny birtokában visszaállt, és kedvére kontrázhatott. Ma is hasonló lesz a kék-fehérek taktikája, hiszen ők ráérnek, a bajoroknak kell rohamozniuk. A Porto az év legfontosabb hete előtt áll: ma a BL-ben, 26-án a Benfica elleb a bajnokságban dől el a sorsa. A pontvadászatban 3 egység Quaresmáék lemaradása az ősi rivális mögött, tehát egy győzelemmel beérhetné a lisszaboniakat a társulat.

A szakvezetés két fontos alapemberre nem számíthat: eltiltott lesz Danilo és Alex Sandro, tehát két bekk. Martinez és Tello kisebb sérüléssel bajlódott, de őket azért csak összedrótozzák a mindent eldöntő ütközetre.

134. Bayern München - Porto, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmix

A meccstől lendületes német támadásokat, sok szögletet no és gólokat várunk. A Porto ha csak a bekkelésre koncentrál, könnyen bajba kerülhet, hiszen az Allianzban szinte képtelenség hiba nélkül levédekezni 90 percet. Találatból legalább hármat várunk, mi ezt az opciót favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!