<>

 
 
 
A FAC Wien még nem dőlhet hátra, a tabella élén álló Liefering pedig rendre acélos támadójátékot mutat, így gólokat várunk keddi közös meccsükön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Íme egy tuti tipp az osztrák kettőből

A FAC Wien még nem dőlhet hátra, a tabella élén álló Liefering pedig rendre acélos támadójátékot mutat, így gólokat várunk keddi közös meccsükön.
Osztrák másodosztály
FAC Wien - Liefering
Kedd, 18:30

A bécsi csapat még nincsen biztonságban, ha nem szedi össze magát a hajrában, könnyen komoly bajba kerülhet, azaz kieshet. 33 pontjuk van: a 11. SV Horn, amely már kieső pozíciót jelent, 31-gyel áll. A kék-fehérek hullámzó teljesítményt nyújtanak, a Hartbergtől és a Lustenautól, azaz két riválistól otthon kikaptak, viszont a két vereség között nyertek az élcsapatnak számító LASK vendégeként. Az Erste Liga középmezőnye nagyon szoros, ha nyernek ma a hazaiak, akkor akár a 4. helyre is feljöhetnek. Otthon sokat döntetleneznek, négy vereség és győzelem mellett hatszor osztozkodott meg a pontokon. Gólkülönbsége saját pályáján 20–22.

Tipp: FAC Wien - Liefering, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

A Liefering a Salzburg hátországa, és a dúsgazdag első osztályú csapat mögött jól is működnek. A tabella éléről várják a fordulót, előnyük már jelentősnek mondható: 57 egység van a nevük mellett, míg a mögötte következő Mattersburg 51-nél tart. A formájuk ideális, idén egyszer kaptak csak ki, egy döntetlent játszottak, hatszor pedig nyertek. A rangadókon sem hibáztak, legyőzték a Mattersburgot és a LASK-ot is. Sokszor játszik legalább háromgólos meccset; az eddigi 28 bajnokija közül 20-szor. Idegenben sem rossz, hiszen 8-1-5-ös a statisztikája, gólkülönbsége pedig 31–24.

Szeptemberben 2-2 lett a végeredmény a fővárosban, és ma is a találatok hozhatják a legértékesebb tippet. A 2,5-ös választás 1,5-ös pénzért kellően vonzó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!