<>

 
 
 
A 2. fogadja a 7. helyezettet, tehát elméletileg még rangadónak is nevezhetnénk az összecsapást. Ám tél óta nagyot változott a világ Diósgyőrben...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

A Diósgyőr ellen is hengerelhet a Fradi

A 2. fogadja a 7. helyezettet, tehát elméletileg még rangadónak is nevezhetnénk az összecsapást. Ám tél óta nagyot változott a világ Diósgyőrben...
NB I.
Ferencváros - Diósgyőr
Szombat, 14:00

A Fradi már a 2. helyen áll, Thomas Doll együttese megtáltosodott, és télen jól is erősített. A befektetett pénznek és munkának pedig meglett az eredménye, a gárda október óta nem talál legyőzőre, a kupában és a ligakupában is szanszos a finálé, no a bajnokságban is szárnyalnak Geráék. Már a 2. pozícióból várhatják a folytatást, a Groupama Arénában veretlenek, gól is alig-alig kapnak (9-2-0, 21-3). Remek szériát futnak, legutóbb otthon az Újpestet, idegenben a Haladást intézték el kapott gól nélkül. Egységes a gárda, amelyet sérüléshullám sem sújt. A Vidit már nem tudja beelőzni, de az MTK-t minden bizonnyal maga mögött tudják tartani Vargáék.

Miskolcon ezzel szemben áll a bál, az alakulat télen meggyengült, néhány hete pedig közölték Szivics mesterrel, hogy nem vele képzelik el nyártól a jövőt. Ennek megfelelően is teljesítenek a piros-fehérek, tavasszal még nyeretlenek, a leállás óta három iksz és négy vereség jött össze. Vendégségben amúgy sem veretesek (2-5-5), utoljára az MTK-nál kasszíroztak három pontot még novemberben. A mélyrepülésnek meg is lett a hatása, már csak a 7. a DVTK 35 ponttal - előre és hátra sem kell nézegetniük Komanéknak.

Tipp: Ferencváros - Diósgyőr, (0-1) 1 (1.95)

Ősszel a borsodiak otthon tartották a pontokat, ma viszont szerintünk a Ferencváros nemes bosszút áll: legalább kettővel veri el vendégeit. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!