<>

 
 
 
A Videoton a héten kiesett a Loki ellen a Ligakupából, a bajnoki trófea azonban már a zsebében van és jó eséllyel a Pécs ellen sem botlik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.69

Nem botlik a magyar bajnokesélyes

A Videoton a héten kiesett a Loki ellen a Ligakupából, a bajnoki trófea azonban már a zsebében van és jó eséllyel a Pécs ellen sem botlik.
NB I.
Videoton - Pécs
Szombat, 18:30

Joan Milan Carillo csapata már aligha ronthatja el a szezont, szinte száz százalék, hogy a fehérváriak lesznek a bajnokok. Hat fordulóval a vége előtt előnyük tizenegy pont. Otthon nagyon erősek (még ha a héten ki is kaptak a Ligakupában a DVSC-től), 11-szer nyertek, egyszer-egyszer ikszeltek és kaptak ki. A gólkülönbségük 35–5 a Sóstói Stadionban. A forma a szerdai vereség ellenére összességében jó, a keret bőséges, így a portugál szakember tudja rotálni gárdáját.

A Pécs a kiesés ellen küzd, és Robert Jarnival ezt eddig eredményesen teszi. 21 pontos a mecsekaljai gárda, tehát még nincs teljesen biztonságban, mivel a riválisokat csak három-négy ponttal előzi meg. Idegenben eredményesebbek a piros-feketék, mint otthon, három-három siker és iksz mellett hatszor kaptak ki. A múlt hétvégén lélektanilag fontos győzelmet arattak a közvetlen rivális Honvéd ellen. A baranyaiak sorsa a saját kezükben van: a Vidi után a Fradival találkoznak, azt követően viszont riválisokkal ütköznek.

Tipp: Videoton - Pécs, (0-1) 1 (1.69)

A Pécs nem nyerni jár Székesfehérvárra. 2013-ban bár meglepte a piros-kékeket, de előtte nem ment a délieknek. Ma is a Vidi az esélyesebb, és legalább kettővel megveri a vendégeket.

 
 
  • 2Re-mix2015április25.21:34ÚjVálasz

    Míg ilyen kommenteket írsz egy nyertes szelvényhez ""Költsd gyógyszerre!!! "" (léteznek ilyen emberek?)és hozzá ezt az alpári stílust folytatod akkor lehet hogy tényleg röhög rajtad mindenki.
    Nem is értem miért nem hajítanak ki innen.
    Sírásod nem talált meghalgatásra lazán jött a tipp !!!!
    Videoton - Pécs, (0-1) 1 (1.69) er: 4:0

     
  • 1lalyoska2015április25.08:47ÚjVálasz

    Dehogynem fog botlani, mert játszottam. Úgyhogy lehet készülni, hogy nyer a Pécs...vagy x lesz.
    Van még egy olyan elátkozott ember aezen a qwa világon, akinek 7(!!!) egymást követő szelvényét 1 meccs vitt el??És mindig az utolsó. Ez vicc....Röhögök a szánalmas életemen

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!