<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz X, angol hazai

Az Internazionale a Romát fogadja. Kőkemény derbire számítunk, amelyen nem biztos, hogy lesz győztes. Nem úgy a QPR-WHU meccsen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

193. Internazionale - Roma, X (3.05) - olasz bajnokság, 20:45

A 32. forduló rangadóján a 10. Inter fogadja a 3. Roma csapatát. Az Inter szezonja komoly csalódás, Mancini érkezése sem nagyon tudta felrázni a gárdát, a 10-12-9 mérleg mindössze a tabella közepére elegendő. A Roma ugyan ott van a tabella élbolyában, ám rengeteg döntetlenjének köszönhetően fontos pontokat szórt el, így a Juventus megszorongatása helyett most már a 2. helyért is komoly harcot kell vívnia. Jelenleg is 2 döntetlennél járnak a Farkasok zsinórban, a Torino és az Atalanta csapatával sem bírtak. Mindkét oldalon lesznek hiányzók: hazai oldalon többek közt a védelemből Dodo, míg a vendégeknél pl. Gervinho és Maicon. Kiegyensúlyozott összecsapást várunk és könnyen előfordulhat, hogy megosztoznak a pontokon a csapatok.

158. QPR - West Ham, 1 (2.30) - angol bajnokság, 16:00

Öt forduló maradt hátra az angol bajnokságból, öt meccs alatt kell eldönteni a bajnoki cím, illetve a bennmaradás kérdését. Előbbi valószínűleg a Chelsea-é lesz, ám utóbbira még rengetegen pályáznak. Többek között a QPR is szeretné elkerülni a kiesést. A londoni együttes eddig nem sokat mutatott, de reális esélye van a bennmaradásra, amennyiben még gyűjtöget néhány pontot. Például rögtön kezdhetné a West Ham ellen. A vendégegyüttes biztos középcsapat, emiatt alaposan ki is engedett az elmúlt hetekben: legutóbbi tíz bajnokijából csak egyet nyert meg, ötször kikapott. Vendégként még rosszabb mutatókat tud felmutatni. A QPR egészen januárig jó volt odahaza, azóta viszont hazai pályán zsinórban hatszor kikapott. Igaz, kőkemény ellenfelekkel volt dolga, csak topcsapatokat fogadott. Jó hír a hazai drukkerek számára, hogy visszatér Leroy Fer, akárcsak Yun Suk-Young is. A West Hamből viszont hiányzik Guy Demel, James Tomkins, Andy Carroll és Diafra Sakho is. A West Hamnek nem kell már ez a meccs, a QPR-nek viszont iszonyatosan. Szerintünk hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!