<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Párizs, Budapest, Madrid

Óriási a csalódottság az Atlético Madrid háza táján a városi rivális elleni BL-búcsú miatt. Most az Elchén élheti ki magát a csapat, de a Fradi és a PSG is esélyes a három pontra.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

163. Ferencváros - Diósgyőr, 1 (1.32) - magyar bajnokság, 14:00

A Fradi formája kirobbanó, a Diósgyőr pedig süllyed lefelé. Noha Szivics edző kirúgták, a szezon végéig még marad. A fővárosi csapat hajt az európai szereplésre, a DVTK viszont se előre, se hátra nem nagyon mozog már. Hazai.

180. Atl. Madrid - Elche, 1 (0-1) (1.54) - spanyol bajnokság, 18:00

Az Atleti számára már csak a bajnokság maradt, ahol óriási hajrá kellene, hogy harmadik helynél előrébb végezzen. Viszont a dobogó sem annyira tuti az üldöző Vlencia miatt. Most az Elchén élhetik ki magukat a Matracosok.

183. Paris SG - Lille, 1 (1.33) - francia bajnokság, 17:00

A PSG csak második a bajnokságban, viszont egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Lyon. A Lille nem rossz csapat, nincs rossz formában, de Párizsban nem sok mindenben reménykedhet. A PSG-nek kellenek a pontok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!