<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4 ötlet, 4.3-as szorzó

Két hazai kosártipp mellett a német és a belga futballbajnokságba is beleszimatoltunk. A cél egyértelmű: nyertes szelvényt akarunk kreálni.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

124. Kecskemét – Pécs, 1 (1.23) – – férfi kosárlabda NB I, negyeddöntő, 17:00

Kedden 1.27-es szorzóval adták a Kecskemét sikerét, szombaton már csak 1.23, ám szintén tutinak tűnik az 1-es, ezért is ajánljuk. A negyeddöntő első meccsét 77-67-re nyerte meg a KTE, amely újra otthon játszhat, hiszen a pécsi csarnokban más eseményt rendeznek. A Kecskemét a második helyen zárta a felsőházi középszakaszt, a legutóbbi hat meccse közül ötöt megnyert. A bajnokság alapszakaszában is második lett (19-5), azaz hónapok óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Otthon kifejezetten erős, tavaly október óta mindössze két veresége van. A Pécset tavaly októberben, hazai környezetben 15 ponttal verte, igaz vendégként 79-75-re megégett.

A PVSK 13-11-es mutatóval a hatodik helyen zárta az alapszakaszt, majd másodikként futott be a következő etapban. Vendégként nem túlságosan acélos, a formája sem a legjobb, a kerete pedig nagyságrendekkel gyengébb a riválisénál. Sima 1-es lehet.

126. Szombathely – Atomerőmű, 2 (1.70) - férfi kosárlabda NB I, negyeddöntő, 18:00

Szerdán a nap tutija volt a tartalékos Szombathely paksi zakója, jött is a tipp, hiszen 93-69-es sikerrel kezdte a negyeddöntőt az Atom. A felsőház harmadikja, az alapszakasz győztese idegenben is jóval esélyesebbnek tűnik, hiszen a Falco helyzete továbbra sem rózsás. Will Tamás bokasérülés miatt biztosan nem játszhat, Perl Zoltán és Bam Doyne ugyan megpróbálkozott az edzéssel, de mindketten húzzák a lábukat, mint ahogy kérdéses a karmester, Martinics szereplése is.

Ebben az idényben háromszor találkoztak a csapatok, otthon 24 és 26, idegenben 13 ponttal győzött az Atom, amely döntőt akar játszani, és erre meg is van minden esélye. A tartalékos Falco még Szombathelyen is nehezen fogja tudni megnehezíteni a dolgát.

137. Dortmund – E. Frankfurt, 1 (1.30) – német bajnokság, 15:30

A Borussia idénye nem úgy alakult, hogy azt eltervezték Dortmundban, félévkor még kieső helyen állt a csapat. Azóta már feljött a középmezőnybe a gárda, de továbbra sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Pillanatnyilag 36 ponttal kilencedikek, hattal maradnak el az Európa-ligás Augsburgtól. Otthon sem ment nekik (6-3-5), legutóbb viszont megverték a Paderbornt (3-0). Piszczek, Sahin és Kirch sérült, Reus viszont ott lehet.

A Frankfurt csak rosszabb gólkülönbséggel van mögöttük: idegenben kétszer nyertek, négyszer ikszeltek, nyolcszor kikaptak a piros-feketék. Vendégként november óta nem nyertek, az utóbbi időkben otthon sem. Három védő és a 19 gólos középcsatár nem lesz, ketten eltiltottak, ketten sérültek. Jürgen Kloppról is szól majd ez a meccs, a távozó dortmundi vezetőedzőnek is játszanak majd a sárga-feketék. Mi azt mondjuk: sima hazai lesz.

195. Anderlecht - Kortrijk, 1 (1.60) - belga bajnokság felsőház, 20:30

A felsőház 3. és 4. helyén álló csapata harcol szombat este. Az Anderlecht szezonja egyelőre nem éri el a várakozásokat, 32 pontjával csak harmadik a felsőházban és az éllovas Bruges immáron 5 ponttal van előtte. A Charleroi csapatát még nagy nehezen legyűrték a felsőház nyitányán 1-0-ra, ezt azonban a Liége (1-3) és a Bruges (1-2) otthonában elszenvedett vereség követte. Még sok van hátra, de a címvédés így nehézkes lesz... A Kortrijk 30 pontos, de tavaly be sem jutott a felsőházba, így ez most mindenképp előrelépés számára. Ráadásul a 2. körben legyőzte az éllovas Bruges csapatát is 2-0-ra, legutóbb viszont nem bírt a Charleroi csapatával. Az alapszakaszban oda-vissza győzni tudott az Anderlecht, ebben a felállásban 2-0 lett a vége. Valami hasonló várható most is.

 
 
  • 3MyNameIsNobody2015április28.16:29ÚjVálasz

    lalyoska hihetetlen nagy seggfej lehetsz... szerintem hagyd abba a sportfogadást mert azon az ilyen degenerált faszok mint te csak vesztenek. Rád gondolok mikor felveszem a pénzt a lottózóban! Arra, hogy ez a Te pénzed! :D :D :D

     
  • 2jenni2015április26.22:07ÚjVálasz

    Eddig minden meccset hoztak, ez volt talán az első.

     
  • 1lalyoska2015április25.19:01ÚjVálasz

    B.sszátok meg az Atomerőműs tippeteket.Másodszor szivattak meg,az életbe soha 1 ftot se teszek rájuk!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!