<>

 
 
 
Az El-sikeren felbuzdulva a bajnokságban is győz a szét- és kiesés ellen harcoló vendégek ellen a firenzei együttes.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

Az edzőcsere sem segít a Cagliari csapatán

Az El-sikeren felbuzdulva a bajnokságban is győz a szét- és kiesés ellen harcoló vendégek ellen a firenzei együttes.
Olasz bajnokság
Fiorentina - Cagliari
Vasárnap, 18:00

A violák 49 ponttal a 6. helyen állnak, e pozíció alaphelyzetben nem ér EL-t - más kérdés, hogy a Napoli, a Juve és a Fiorentina is áll még a nemzetközi porondon, tehát elképzelhető, hogy a 6. pozíció is európai szereplést jelent majg. Odahaza 6-3-3-as mérleget hoztak össze Montella fiai, akik két bajnoki vereség után csütörtökön a Kijevet búcsúztatták az EL negyeddöntőjében. A violák kerete nem lesz teljes, az alapcsapatból Babacar biztosan nem lesz ott a pályán, és Pizzaro szerepeltetése is kérdéses.

A Cagliarinál lassan lefő az a bizonyos kávé, 21 egységgel, 9 ponttal a vonal fölött álló Atalanta mögött a 19., utolsó előtti helyen állnak a szárdok. Zeman-Zola-Zeman - eddig ezt a három trénert fogyasztotta el a csapat, de az eredmények csak nem jöttek. Most Suazo, a gárda egykori gólfelelőse kapta a nem túl hízelgő feladatot: ki kellene vívni a bennmaradást. Ami nem ígérkezik könnyűnek, hiszen vendégségben eddig is gyatrán tolták a piros-kékek (2-5-8), a formájuk pocsék, ráadásul Rosettini (középhátvéd) és Longo (csatár) eltiltott lesz, és a másik támadó, Sau bevetése sem biztos, ugyanis sérüléssel küzdött.

225. Fiorentina - Cagliari, 1 (1.42) - Tippmix

November végén a Sant'Elia 4-0-ra nyertek Gomezék - és ma is a lilák sikerét várjuk. Ez a Cagliari már nem tér magához, újabb pofonba szaladhat bele. Tippünk tehát izmos 1-es!

 
 
  • 2lalyoska2015április26.17:10ÚjVálasz

    Mármint a Lazio meccsére gondoltam bocs.

     
  • 1lalyoska2015április26.17:09ÚjVálasz

    Sajnos segített...
    Szépen ment a kukába ma is minden, gondolom másnak is. Szépen buktak az olasz esélyesek...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!