<>

 
 
 
A Washington behúzhatja a továbbjutásról döntő 7. mérkőzést, az olasz másodosztály rangadóján pedig pontosztozkodást várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz döntetlen és NHL

A Washington behúzhatja a továbbjutásról döntő 7. mérkőzést, az olasz másodosztály rangadóján pedig pontosztozkodást várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

027. Washington - NY Islanders, 1 (2.23) - NHL rájátszás, kedd 01:30

A mindent eldöntő 7. mérkőzésre készülnek a felek a fővárosban, miután 6 meccs alatt nem tudták eldönteni egymás közt a párharcot. A keleti 4. és 5. kiemeltről van egyébként szó, a hatodik mérkőzésen a Washington kezében volt a továbbjutás lehetősége, de végül az Islanders 3-1-re nyert és életben tartotta a reményeket. Mindkét csapat egyébként 101 ponttal zárta az alapszakaszt, a New York támadósora ugyan 10 góllal jobb volt a washingtoninál, védekezésben azonban a Capitals mutatott hatékonyabb játékot.

A vendégek elsősorban Tavares köré építik a játékukat, a Washington pedig Ovecskintől várja a megváltást. Ami a 7. mérkőzésen kulcsfontosságú lehet, az a hazai jég, mely ezúttal a jobb kiemeléssel bíró Washington csapatát támogatja. Emellett vendég oldalon a védő Visnovsky sérült, emellett egy másik védő, Calvin de Haan játéka is erősen kérdéses. A Capitals ezzel szemben a hírek szerint teljes kerettel várja a mérkőzést. Mindezek tükrében adhatónak tűnik a hazai győzelem már a rendes játékidőben.

042. Bologna - Catania, X (2.85) - olasz másodosztály, 20:30

Nagyon izgalmasan alakul a Serie B befutója. Az eldőlt, hogy a Carpi végez az élen, de a második, azonnali feljutást érő helyért még hárman vannak versenyben. Az egyikük a Bologna, amely 60 ponttal jelenleg a negyedik, de a második Vicenza csak kettővel előzi meg. Otthon nem túl meggyőzőek a piros-kékek (7-8-3) és a formájuk sem jó: egy vereség után háromszor ikszeltek. A Catania nagy feltámadáson megy keresztül, a kiesőzónából a középmezőnybe kapaszkodtak fel a szicíliaiak. Hét pontra vannak a play offos helytől, ha marad a nagyszerű forma, még az sem kizárt, hogy pótvizsgázhatnak a Serie A-ért. Idegenben eleinte nagyon gyenge volt a csapat, de az elmúlt hetekben már javítottak valamennyit a statisztikán (2-5-11). A Catania lendülete kitarthat, és pontot érhet Bolognában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!