<>

 
 
 
Gólokat hozhat a bajnokjelölt és a kiesés ellen küzdő vendégek összecsapása a török élvonalban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Kiváló oddsért gólokra fogadunk

Gólokat hozhat a bajnokjelölt és a kiesés ellen küzdő vendégek összecsapása a török élvonalban.
Török bajnokság
Besiktas - Karabukspor
Hétfő, 19:00

A fekete sasok a forduló előtt 58 egységgel a 2. helyen álltak, a Fener 59-nél, a Galata 58-nál jár. Otthon 7-4-2-es a mérlegük, Két botlást követően (idegenbeli vereség a Fenertől, iksz otthon a Basaksehirrel) a Kasimpasa vendégeként brillíroztak Demba Baék (1-5). A bajnoki kényszerszünet olybá tűnik, jót tett a gárdának. Egy eltiltott kezdő középpályás visszatér, egy középpályás viszont továbbra sem bevethető.

A Karabukspor tavaly a középmezőnyben végzett, de az idén messze elmarad ettől a teljesítménytől. A 16., azaz kieső helyen áll 21 ponttal, 7 egységgel lemaradva a vonal fölötti alakulatoktól. A piros-sárgák 1-3-9-es vendégmérleggel rendelkeznek, nagyon tisztelettudó látogatók, viszont 17-28-as idegenbeli gólkülönbsége arra enged következtetni, hogy a kirándulásokon hajlamos bevállalósan futballozni. A múlt héten egy borzalmas sorozatot szakítottak meg Traoréék, amikor legyőzték hosszú böjt után a Genclerbirligit. A keretbe egy fontos középpályás visszatér, egy bekk már hetek óta sérült.

Tipp: Besiktas - Karabukspor, 2.5 gól felett (1.75) - Tippmixpro

Az ősszel a Besiktas idegenben nyert 2-1-re. Ma is jó eséllyel nyernek a fekete sasok, ám a gólokban nagyobb fantáziát látunk. Szerintünk jön az over opció! Tippünk tehát: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!