<>

 
 
 
A tavalyi szezonban borzalmasan teljesítő Helsingborg veretlenül rajtolt az idei sorozatban, szériája azonban a Göteborg otthonában megszakadhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Hazait érzünk a svéd rangadón

A tavalyi szezonban borzalmasan teljesítő Helsingborg veretlenül rajtolt az idei sorozatban, szériája azonban a Göteborg otthonában megszakadhat.
Svéd bajnokság
Göteborg - Helsingborg
Hétfő, 19:05

A Göteborg nem kezdte rosszul a bajnokságot, két győzelem után viszont nyert nála a Malmö. Legutóbb idegenben sikerült javítani (a Hacken vendégeként nyertek 2–1-re). Otthon egyszer győzött, egyszer veszített, most így a negyedik 9 ponttal. A kékeknél egy bekk és egy csatár sérült, eltiltott nincs.

A Helsingborg tavaly nem szerepelt jól, az idén többet várnak az együttestől. A piros-kékek négy forduló után veretlenek, viszont a sorsolásuk kellemes volt, az első komoly kihívás ma vár a gárdára. Két null–null-lal nyitottak, majd nyertek Halmstadban, végül otthon intézték el a Norrköpinget. Egy kezdő középpályás és egy cserecsatár nincs sérülés miatt.

035. Göteborg - Helsingborg, 1 (1.50) - Tippmix

Az idén a kupában már elverte a Göteborg a Helsingborgot, és tavaly is mindkétszer a kék-fehérek bizonyultak jobbnak. Ma megszakad a Helsingborg veretlenségi sorozata, a házigazda nem kegyelmez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!