<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két X, tízszeres odds

Angliában a Hull ellen lesz nehéz dolga a Liverpoolnak, hiszen a hazai csapat a kiesés elől menekül. Pontosztozkodást várunk, akárcsak az Ajaccio-Tours mérkőzésen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

119. Ajaccio GFC - Tours, X (3.25) - francia másodosztály, 20:30

A francia másodosztály hétközi fordulójában fontos meccsnek ad otthon a GFC Ajaccio stadionja, hiszen a feljutásért küzdő hazaiak a kiesés elől menekülő Tourst fogadják. A két gárdát 13 hely és 23 pont választja el egymástól a tabellán, mégis botorság lenne egy kézlegyintéssel elintézni a párharcot. A vendégek ugyanis remek formában érkeznek Korzikára, legutóbbi 4 meccsükből hármat megnyertek, egyszer pedig döntetlenre végeztek.

A GFC sem panaszkodhat, elvégre 6 meccse veretlen, 3 siker és 3 iksz a mutató. Az éllovas Troyes befogása esélytelennek tűnik, az üldözők távoltartása végett pedig egy pont is elég lehet ezen a mérkőzésen, amivel szerintünk a Toursnál is maximálisan elégedettek lennének, így jó esélyt látunk a döntetlenre!

127. Hull City - Liverpool, X (3.15) - angol bajnokság, 20:45

Hiába támadott rengeteget a Liverpool, egyetlen gólt sem tudott lőni a West Brom elleni hétvégi meccsen. Nem úgy mostani ellenfele. A Hull City ugyanis hosszú nyeretlenségi sorozata után végre megint nyert, ezzel megkezdte nagy menekülését a kiesés elől. Jelenleg egy ponttal előzi a csapat a már kieső helyen álló Sunderlandet, így minden egyes pontra égető szüksége van. A Liverpool nincs kirobbanó formában, igazából már nem sok esélye van a BL-indulásra (hét ponttal előzi az egy meccsel többet játszó MU), főleg nem a mostani formájával.

A Hullba visszatérhet a Mohamed Diame-Andy Robertson duó, viszont David Meyler, Nikica Jelavic, Curtis Davies és Robert Snodgrass továbbra sem játszhat. A Liverpoolból Daniel Sturridge, Mamadou Sakho és Lucas Leiva is hiányzik. A Poolnak nem nagyon megy mostanában a góllövés, míg a Hull fogga-körömmel fog majd küzdeni a meccsen. Szerintünk az erők kioltják majd egymást: döntetlenszagú ez a találkozó.

 
 
  • 2MyNameIsNobody2015április30.01:11ÚjVálasz

    A Young Boys beveheti tövig! :) 94 percben bekapni egy gólt...

     
  • 1bagod262015április29.13:29ÚjVálasz

    Ejj, bevállaltam, sőt hozzátettem a magam Bilbao-Sociedad X-ét és Levante hazait, 475 Ft-ból majdnem meglett a 43ezer :) namajd legközelebb...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!