<>

 
 
 
Az Ajaccio és az Orleans is menekülne a kieső zónától, kedd esti közös meccsükön óvatos összecsapást és kevés gólt várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A védelmek dominálhatnak Korzikán

Az Ajaccio és az Orleans is menekülne a kieső zónától, kedd esti közös meccsükön óvatos összecsapást és kevés gólt várunk.
Francia másodosztály
Ajaccio - Orleans
Kedd, 20:30

A francia második ligában a 17. fogadja a 18. helyezettet. A találkozónak hatalmas a tétje, ugyanis a házigazda 34 egységgel épp a vonal fölött, a vendégek 33 ponttal viszont már a vonal alatt tanyáznak. Az Ajaccio 5-5-6-os otthoni mérlege nem igazán meggyőző, ehhez 12-15-ös gólkülönbség társul, amely azt sejteti, hogy a piros-fehérek nem éppen a nyílt támadójátékukról híresek. A formájuk gyenge, nyolc bajnokin 4 pont jött össze, két vereségből érkeznek a mai ütközetre. Két középpályás sérült, egy bekk eltiltott.

Az Orleans kieső helyről várja tehát a folytatást, 3-5-8-as mutatójához 15-22-es gólkülönbség párosul. A sárgák nyolc játéknap óta nyeretlenek, ebben a periódusban egy ikszre voltak jók. Öt meccse még csak gólt sem szereztek. Egy bekk és egy középpályás - akik korábban alapembernek számítottak huzamosabb ideje sérültek.

Tipp: Ajaccio - Orleans, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmixpro

Ősszel 1-1-re végeztek a felek. 8/25, illetve 9/24 a két együttes over-under mérlege - alig ha ma vállalnák fel a nyílt játékot a csapatok. Kevés gólos történetet várunk, a -2,5 jó választásnak tűnik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!