<>

 
 
 
A Videoton 1-0-s előnyre tett szert a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán és szerintünk Újpesten is győzhetnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.47

A kupavisszavágón is a Vidi az esélyesebb

A Videoton 1-0-s előnyre tett szert a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán, és szerintünk Újpesten is győzhet.
Magyar Kupa
Újpest - Videoton
Kedd, 18:00

Az első mérkőzésen soványka, egygólos előnyt szerzett a Videoton. Most a fővárosban lépnek pályára a gárdák, és a lilák abban bízhatnak, hogy az elmúlt két bajnokin végre nyertek, valamint rúgtak hét gólt. A kupában eddig az Ajka ellen szenvedve, a Gyirmót ellen magabiztosan masíroztak tovább Suljicék. Nebojsa Vignjevics, a IV. kerületiek vezetőedzője kiemelten kezelte eddig is a kupát, és ezúttal is a legjobb összeállításban küldi pályára Heriséket.

A Videoton magabiztosan halad a bajnoki cím felé, tizenegy ponttal vezeti a tabellát, ha minden a terveik szerint alakul, akár két hét múlva már ünnepelhetnek is Nikolicsék. Az első meccsen valamelyest haloványabban fociztak a piros-kékek, ám egygólos előnyt így is szereztek a visszavágóra. A fehérvári együttes idegenben is magabiztos, elvétve kap gólt, és a kupában sem ismert akadályt eddig. A Ligakupától búcsúztak Gyurcsóék, de ebből messzemenő következtetést nem lehet levonni.

Tipp: Újpest - Videoton, döntetlen nélkül 2 (1.47)

A Videoton jut be a döntőbe, efelől nincs kétség, és várhatóan idegenben is győz az Újpest ellen!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!