<>

 
 
 
A vb-győztes franciák kéziben győzhetnek, a Real simán verheti a kiesőjelöltet, a Villarreal-Atletico derbi szorosnak ígérkezik, a Bruges pedig odahaza nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: kézi és három foci

A vb-győztes franciák kéziben győzhetnek, a Real simán verheti a kiesőjelöltet, a Villarreal-Atlético derbi szorosnak ígérkezik, a Bruges pedig odahaza nyerhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

149. Macedónia - Franciaország, 2 (1.21) - férfi kézilabda Eb-selejtező, 20:15

Két veretlen csapat találkozik a 6. csoportban, a franciák két sikerrel, míg a macedónok 1-1 győzelemmel és döntetlennel állnak. Kétség sem férhet hozzá, hogy keretét tekintve a friss vb-győztes franciáknak áll a zászló, januárban barátságos meccsen 30-20 lett a vége a vendégeknek és szerintünk most is behúzzák a franciák.

197. Real Madrid - Almería, (0-2) 1 (1.57) - spanyol bajnokság, 20:00

A Real a Benzema-Modric-Bale hármas nélkül is lazán nyert kettővel a Vigo otthonában, a kiesés elől menekülő Almería ellen pedig rendre 4-5 gólt képesek gurítani. Nem hisszük, hogy leállna a Real-henger így a bajnoki hajrában, közé tudnak majd tenni legalább hármat a Ronladoék.

204. Villarreal - Atlético Madrid, 1. félidő X (1.93) - spanyol bajnokság, 22:00

A hétközi rangadón kemény összecsapás várható, az Atletico búcsúzott a BL-től, így teljes erővel a bajnokságra fókuszálhat. A Villarreal azonban otthon bárkire veszélyes és mostanában sokat remizik. Kemény meccsen döntetlen első játékrészt várunk.

213. FC Bruges - Charleroi, 1 (1.43) - belga bajnokság felsőház, 20:30

Az El-ben megfáradt (és kiesett) hazaiak hétvégén botlottak a Gent otthonában (2-2), otthon azonban nemrég két rangadót is nyertek. A Charleroi meglepetésre felsőházi tag, idegenben sebezhető, nem hisszük, hogy a bajnoki címre hajtó hazaiaknak gondot okozhat a 3 pont begyűjtése.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!