<>

 
 
 
Szoros csatát ígér a keddi nap slágermeccse, avagy a Real torinói vendégjátéka, emellett a svéd kettőben is rangadót rendeznek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Svéd remi és a Juve-Real derbi

Szoros csatát ígér a keddi nap slágermeccse, avagy a Real torinói vendégjátéka, emellett a svéd kettőben is rangadót rendeznek.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

124. Varberg - Jönköping Södra, X (3.00) - svéd másodosztály, 19:00

Öt játéknap telt el a svéd 2. osztály ezévi küzdelmeiből, kedden pedig újabb fordulót rendeznek az északi ország másodvonalában. A legizgalmasabb mérkőzést a remekül rajtoló Jönköping és a szintén biztató kezdést produkáló Varberg vívja majd, utóbbi pályaválasztása mellett. A Varberg 3-1-1-es mérleggel a tabella harmadik helyén áll, a vendégek viszont 5-0-0-s mutatóval rendelkeznek, akik így nem meglepő módon a tabellát is vezetik. Egymás elleni randevúik során azonban legtöbbször megszenvednek egymással a felek, legutóbbi 5 meccsükből például háromszor végeztek döntetlenre egy-egy siker mellett. A szép nyitányt követően ezúttal is kiélezett meccset várunk a csapatoktól és simán el tudjuk képzelni, hogy most sem bírnak majd egymással a felek.

128. Juventus - Real Madrid, 1.félidő X (1.93) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kemény taktikai csatára van kilátás a Bajnokok Ligája elődöntőjének torinói mérkőzésén, melyről részletesen írtunk már itt. A Juve bezsebelte az olasz bajnoki trófeát, még vár rá egy kupadöntő, de erejét a BL-küzdelmekre fókuszálhatja.

A Real viszont még harcol a bajnoki címért, ráadásul lépéshátrányban van a Barcelona együttesével szemben, pedig hétvégén az otthon eddig veretlen Sevillát is megverte. Benzema és Bale sérülése a lehető legrosszabbkor jött. A negyeddöntőben kínkeservesen ütötték ki az Atletico csapatát, melyhez azért kellett Simeone csapatának piros lapja is. Sem a Juve, sem pedig a Real nem siette el a negyeddöntőt, ez pedig a hatalmas tét miatt maximálisan érhető is. Ancelotti jól ismeri a Juventust, vélhetően stabil védekezésre épít majd mindkét fél, simán benne van a pakliban a félidei remi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!