<>

 
 
 
A svéd másodosztályban igazi rangadóra van kilátás: gólváltást sejtünk a Jönköpings meccsén a Varberg otthonában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Gólváltásra fogadunk a 124-es Tippmixmeccsen

A svéd másodosztályban igazi rangadóra van kilátás: gólváltást sejtünk a Jönköpings meccsén a Varberg otthonában.
Svéd másodosztály
Varberg - Jönköping Södra
Kedd, 19:00

A Varbergs a 3. öt forduló után, 10 pontja van, otthon eddig egyszer nyert és egyszer kapott ki. A formája biztató, három meccse nem kapott ki. Lesznek hiányzói, egy bekk eltiltott lesz, egy középpályás pedig sérült.

A Jönköpingnél tudatos építkezés folyik, a zöldek eddig valamennyi meccsüket megnyerték, idegenben a múlt héten a tavaly még első ligás Mjallbynál arattak totális diadalt. A keret bőséges, és mindössze egy középpályás sérült hónapok óta. Jól védekeznek, viszont a támadósorra ráférne az erősítés: a gárdában csak két igazi várbeli csatár szerepel. Gólkülönbségük ennek megfelelően 6-1.

Tipp: Varberg - Jönköping Södra, mindkét csapat szerez gólt (1.80)

Eddig hatszor randevúzott egymással a két alakulat, és mindannyiszor jött a mindkét fél betalál opció. A Varbergs eddig mindig gólt lőtt otthon, a Jönköping pedig idegenben - ma sem lesz ez másként. Döntetlen közeli eredménnyel és találatváltással kalkulálunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!