<>

 
 
 
Az újonc Ilves együttesére kellemetlen 90 perc vár az erre a szezonra felturbózott SJK vendégeként.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Ezúttal is simázhat a finn topcsapat

Az újonc Ilves együttesére kellemetlen 90 perc vár az erre a szezonra felturbózott SJK vendégeként.
Finn bajnokság
SJK - Ilves
Szerda, 17:30

Az SJK eddig nagyszerűen szerepel, 8 fellépésen 17 egységet zsebelt be, mind a négy hazai meccsét nullra nyerte. Jelenleg a 2., ám a HJK-t veszített pontok tekintetében megelőzi. Az aranysárgák legutóbb a KooTeePee-nél jártak, és értek el 0-0-ás döntetlent. A védelemre nem lehet tehát panasz, a jó szerepléshez az is hozzájárul, hogy a keretben minden alapember bevethető. Ha ma nyer az SJK, akkor egy napra biztosan átveszi a vezetést a tabellán. Ez kellő motivációnak tűnik a légiósokkal megerősített brigádnak.

Az Ilves tavaly ugyan csak a 3. helyen zárt a másodosztályban, de végül ő indulhatott az elitligában. A gárda célja a bennmaradás kivívása, ám e feladat nem ígérkezik könnyűnek. Jelenleg az utolsó előtti helyen áll, 7 mérkőzésen 5 pontig jutott, idegenben egy siker mellett háromszor kapitulált - a Vaasánál nyert fontos kiesési rangadót. Azóta egy iksz és egy vereség jött össze. A Mariehamnál sokáig tartották magukat a fiúk, de a hajrában kétszer hibáztak. A keretben egy bekk épp a legutóbbi játéknapon sérült le, ő nem lehet ott a mai találkozón.

Tipp: SJK - Ilves, (0-1) 1 (1.95) - Tippmixpro

A két együttes között minőségbeli különbség van, és ezt az SJK ma be is bizonyítja a pályán. Szerintünk a házigazda kettővel jobbnak bizonyul majd az újoncnál. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!