<>

 
 
 
Nagy tétje van a mai bajnokinak: a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a vendégek a dobogóra hajtanak. A rutin és a nagyobb tudás miatt a Loki nyer.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Dobogóra hajt a Loki, nyernie kell!

Nagy tétje van a mai bajnokinak: a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a vendégek a dobogóra hajtanak. A rutin és a nagyobb tudás miatt a Loki nyer.
NB I.
Dunaújváros - Debrecen
Péntek, 19:00

Az újonc nehezen lendült játékba, ősszel sok idegenbeli mérkőzése volt a stadionfelújítás miatt, így csak a 14. helyen telelt. Tavasszal sem jöttek eleinte az eredmények, edzőt váltott a klub, és Artner Tamással legalább a remény megmaradt a piros-fehéreknek. Két fordulóval a vége előtt 21 ponttal a 15., kieső pozícióban állnak, otthon 4-4 siker és iksz mellett hatszor kaptak ki. Három hete fontos rangadót nyertek Eppelék Szombathelyen, majd hazai pályán 0–0-t játszottak a DVTK-val, szombaton viszont pont nélkül maradtak Pécsett. Ha ma nem nyernek Nikháziék, a Haladás pedig győz a fővárosban az MTK-nál, abban az esetben kiesnek a Fejér megyeiek.

057. Dunaújváros - Debrecen, 2 (1.90) - Tippmix

A Debrecen a bajnokság hajrájára kezd megint belelendülni, 50 ponttal a 4., biztos kupainduló helyen áll. Idegenben nem ment az idén a piros-fehéreknek, csak 5-5-4-es statisztikát tudnak felmutatni. Március közepe óta csak egy meccset vesztettek el (a bajnok Vidi nyert a Hajdúságban), két hete a Groupama Arénában ikszeltek, vasárnap kivégezték a Pápát Kulcsárék. Tisza eltiltott, Sidibe sérült, ennek ellenére erős Kondás Elemér kerete.

Novemberben Debrecenben a Loki 2–0-ra nyert. Ma is Szakályék az esélyesebbek, a győzelmi kényszerben futballozó hazaiakat simán lekontrázhatják a gyors piros-fehér támadók.

 
 
  • 2profitipp.hu2015május22.10:21ÚjVálasz

    Igen, a kupadöntő miatt a negyedik hely is EL-t ér, mert mindkét döntős csapat (Fradi, Vidi) kvalifikálta már magát nemzetközi kupára.

     
  • 1liguriano2015május22.09:45ÚjVálasz

    Tudna vki segìteni abban, hogy a magyar bajnoksàgban a 4. Helye ér- el-t?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!