<>

 
 
 
Az NBA-ben az oddsok ellenére a Houston csapatát favorizáljuk, az Inter remizhet Genovában, a Sopron pedig a már feljutott Vasast verheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 16-szoros zseton három meccsel!

Az NBA-ben az oddsok ellenére a Houston csapatát favorizáljuk, az Inter remizhet Genovában, a Sopron pedig a már feljutott Vasast verheti.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

105. Houston - Golden State, 1 (1.91) - NBA rájátszás, vasárnap 03:00

Az alapszakasz 2. és 1. kiemeltje harcol a nyugati konferenciadöntőben. A Golden State esélyeshez méltóan mindkét hazai meccsét hozta a párharcban eddig, de egyik sem ment simán: előbb 4, majd 1 ponttal bizonyult jobbnak a Houstonnál. A Harden és Howard vezette Houston lepattanókban és triplákban is tartja a lépést a GS-el, Harden 28 majd 36 ponttal járult hozzá a szoros eredményekhez. Otthon egyébként a Houston 30-11 mérleggel zárta az alapszakaszt, a Golden State pedig sebezhető idegenben, pláne ha Curry-t sikerül kikapcsolni a játékból. Az alapszakaszt az 5. helyen záró Memphis is ki tudta használni a hazai pálya előnyét a GS elleni párharcban egyszer, szerintünk összejöhet ez a jóval erősebb Houstonnak is, pláne hogy 0-2 után gyakorlatilag az életéért küzd az együttes.

113. Sopron - Vasas, 1 (2.85) - magyar másodosztály, 18:00

Nincs már tétje a mai mérkőzésnek, ugyanis a vendégek már biztosan feljutottak. Azonban épp erre alapozzuk a tippünket! A hazaiak remek formában vannak, 46 ponttal már a 6. helyen állnak, otthon erősek (7-5-2), március eleje óta nem kaptak ki. Legutóbb a megyei rivális Gyirmótnál nyertek. A Vasas 62 egységgel vezeti a tabellát, jövőre élvonalban indulhat. Remiliék is jól tolják mostanság, hét bajnokit húztak be zsinórban. Idegenben is bátrak (9-1-4). Ősszel a Fáy utcában győzni tudott a Sopron, miért ne tehetné meg ugyan ezt ma is? Az angyalföldiek már ünnepelnek, és készülnek az NB/I-re - ezt kihasználhatják Horváth Andrásék. Bátor tipp, de 2,8-ért egy próbát megér. Tippünk tehát: 1-es!

137. Genoa - Internazionale, X (3.00) - olasz bajnokság, 20:45

A Seria A utolsó előtti fordulójából két meccset rendeznek szombaton, 20:45-kor az Inter a Genoa otthonába látogat. A vendégeknek kisebbfajta csodára lenne szüksége ahhoz, hogy odaérjenek az Európa-liga selejtezőt érő hatodik pozícióba, lemaradásuk 2 játéknappal a bajnokság vége előtt 4 pont a Sampdoria mögött. A Genoa ezzel szemben magabiztosan áll a tabella 5. helyén és akár már egy döntetlen is elég lehet Gian Piero Gasperini alakulatának, hogy ez így is maradjon. A két gárda egymás elleni randevúira egyébként is kiélezett, szoros meccsek jellemzőek, így könnyen el tudjuk képzelni, hogy megosztoznak a pontokon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!