<>

 
 
 
A Celta Vigo és az Espanyol is nyugodt körülmények közt várhatja a záró fordulót, szerintünk a Vigo győzelemmel búcsúzik hazai pályán a szezontól.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Győzelemmel zárhatja a bajnokságot a Celta

A Celta Vigo és az Espanyol is nyugodt körülmények közt várhatja a záró fordulót, szerintünk a Vigo győzelemmel búcsúzik hazai pályán a szezontól.
Spanyol bajnokság
Celta Vigo - Espanyol
Szombat, 18:30

Nyugodt szezont tudhat maga mögött a Celta. Eduardo Berizzo együttese nagyszerűen kezdett, az első 11 játéknapon mindössze egyszer kapott ki. Utána jött egy rosszabb széria, de a halványkékek rendezték soraikat. A Municipal de Balaidos-ban 7-5-6-os a statisztikája, összességében 48 egységgel a 11. Előzhet még a finisben, akár három helyet is javíthatnak pozíciójukon a vígóiak. Nolitóék formája kimondottan biztató, április eleje óta csak egyszer kaptak ki (Realtól 2-4-re), a múlt vasárnap például a Mestallából tértek haza ponttal Pablo Hernandezék.

Az elmúlt hetekben elképesztő eltiltáshullám sújtotta a brigádot, ma viszont nem lesz lapos hiányzója a szakmai stábnak. Egy fontos középpályás április közepe óta sérült, visszatér egy hétgólos támadó és egy alap középpályás. Rég volt ilyen kellemes helyzetben a vezetőedző!

Az Espanyol is békés hónapokon van túl, a barcelonai alakulatnak nagy szívfájdalma, hogy nem sikerült bejutnia a Király Kupa döntőjébe. A kék-fehérek a 9. helyen állomásoznak, 49 pontjuk van, idegenbeli mérlegük pedig 5-4-9. Sokáig igencsak gyatrán tolták Garciáék vendégként, ám márciustól rendezték soraikat a túrákon, és azóta nem szenvedtek vereséget a kirándulásokon. A formájuk összességében is egészen jónak mondható, hiszen a két óriáson kívül nem győzte le őket senki március közepe óta. A keret teljes lesz, tehát erős csapattal vághatnak neki a találkozónak a katalánok.

131. Celta Vigo - Espanyol, 1 (1.65) - Tippmix

A szezonzáró mérkőzésen a hazaiak sikerét várjuk. Szerintünk a pontok a Badaiosban maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!