<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A nap szelvénye: 5.4-es szorzó három focimeccsel

Álljon egy vagy több meccsből, ebben a cikkben azt a tippsort rakjuk össze, melyet a legbiztosabbnak érzünk. Jöjjön a nap szelvénye!

A Profitipp beindulása óta állandó az igény, hogy „kész” tippsort kínáljunk. Mostantól naponta jelentkezünk egy-egy szelvénnyel, melyet megbízhatónak tűnő Tippmixtippekből állítunk össze. Garancia természetesen nincs, mint ahogy a megjátszott tétet is rátok bízzuk. Fogadunk?

A nap szelvénye

Kötés

Sorszám

Esemény

Tipp

Odds

1 082. Niort – Laval D3.20
1 085. Troyes – Chateauroux H1.30
1090. Bohemians – Bray H1.30
Eredő odds: 5.40 (Feladási határidő: péntek, 20:15 óra)

Harminchét bajnoki meccsből 17, illetve 21 döntetlen: ez meggyőzött bennünket, X-re fogadunk a Niort és a Laval összecsapásán. A szelvényre két tutigyanús hazai került mellé, szerintünk nem kérdés, hogy otthon behúzza a Troyes (francia 2) és a Bohemians (ír bajnokság).

 
 
  • 1pnotus2015május22.17:34ÚjVálasz

    A Sochaux , 16 játékossal öten az U19 es csapatból, játszik az Orleans ellen,akiknek a pályán kéne kiharcolni a bentmaradást! tippem H

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!