<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: kell még egy pont Dárdaiéknak

A Hertha Berlin utolsó bajnokijára készül és nagy valószínűséggel összejön a nagy menekülés, főleg, hogy egy döntetlenre jó esélye van. Franciaországban pedig a Monaco és a PSG is győzelemmel zárhat.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

124. Hoffenheim - Hertha BSC, X (3.15) - német bajnokság, 15:30

Egyetlen pontra még nagy szüksége lenne a Herthának, hogy biztosan elkerülje az osztályozót, de akár anélkül is meglehet a bennmaradás. Persze Dárdai Pál nem arról híres, hogy megelégedne a matematikai esélyekkel. A tét nélkül pályára lépő Hoffenheim ellen jó lehet egy X-re a Berlin.

148. Lorient - Monaco, 2 (1.43) - francia bajnokság, 21:00

A Monaco előnyben van a 3. BL-t jelentő helyért vívott csatában, de nem lehet teljesen nyugodt. A Lorientnek már nincs tétje ezen a meccsen, így szerintünk a hercegségiek be tudják húzni ezt a találkozót.

154. PSG - Reims, 1 (0-1) (1.35) - francia bajnokság, 21:00

A PSG óriásit hajrázott az utóbbi hetekben, amivel bebiztosította újabb bajnoki címét. A mostani meccs után jöhet a megérdemelt pihenő, de azért szerintünk még egyszer megvillannak Ibráék, és a tétnélküli meccsen közönségszórakoztató focival rukkolnak elő.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!