<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ibra nélkül is gálázhat a PSG

A PSG már begyűjtötte a bajnoki címet, most pedig lezárhatja az újabb remek szezont. A legnagyobb sztár valószínűleg nem lesz pályán, de így is remekelhet a csapat.
Francia bajnokság
PSG - Reims
Szombat, 21:00 óra

Zsinórban harmadszor lett bajnok a Paris Saint-Germain a múlt héten, miután legyőzte a Montpelliert idegenben és a Lyon is csak döntetlent tudott játszani. A PSG remek szezon futott, hiszen a Bajnokok Ligájában is csak a döntős Barcelona tudta megállítani a gárdát, Franciaországban pedig nem nagyon volt ellenfelük: a bajnokságban csak három mérkőzésen kaptak ki. Most gálázva zárhatják le a szezont, hiszen az a Reims lesz az ellenfél, amely ellen mindig nagy mérkőzéseket játszanak. Még úgy is összejöhet a kiütéses siker, hogy a csapat nélkülözi legnagyobb sztárját.

Zlatan Ibrahimovic ugyanis sérüléssel bajlódok, a héten külön edzett és nem valószínű, hogy Laurent Blanc edző beállítaná a klasszis támadót egy kvázi tét nélküli mérkőzésen. A Reims-nek szintén nem lesz miért hajtania, már biztosan bennmaradó, mondjuk csúnyán nézne ki, ha visszacsúszna a gárda a 17. helyre a mostani, 14-ről. Márpedig erre is megvan minden esély. Éppen ezért úgy véljük, hogy a kiscsapat – amely ősszel hazai pályán 2-2-őt játszott a PSG-vel otthon – remekül asszisztál majd a zárómeccshez, még gólt is lőhet a csapat.

Főtipp

PSG - Reims, 3.5 gól felett (1.70) - Tippmixpro

Melléktipp

PSG - Reims, 1 európai hendikep -2 (1.85) - Tippmixpro

Ibra tehát nagy valószínűséggel kihagyja a meccset, de azért még így is maradnak bőven kiváló támadók a PSG keretében. A párizsi együttes a legutóbbi hét hazai mérkőzésén esett legalább négy gól. Most is hasonló darálást várunk és lezárásként akár két góllal is nyerhet a bajnok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!