<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A nap szelvénye: 4 meccs, 4 tuti?

Álljon egy vagy több meccsből, ebben a cikkben azt a tippsort rakjuk össze, melyet a legbiztosabbnak érzünk. Jöjjön a nap szelvénye!

A Profitipp beindulása óta állandó az igény, hogy „kész” tippsort kínáljunk. Mostantól naponta jelentkezünk egy-egy szelvénnyel, melyet megbízhatónak tűnő Tippmixtippekből állítunk össze. Garancia természetesen nincs, mint ahogy a megjátszott tétet is rátok bízzuk. Fogadunk?

A nap szelvénye

Kötés

Sorszám

Esemény

Tipp

Odds

1 117. Mönchengladbach – Augsburg H1.52
1 135. (0-1) Real Madrid - Getafe H1.26
1146. St-Etienne – Guingamp H1.23
1152. Marseille – Bastia H1.20
Eredő odds: 2.82 (Feladási határidő: szombat, 15:15 óra)

A Mönchengladbachnak még kellenek a pontok, így jöhet az ötödik győzelem sorozatban, mint ahogy meggyőző teljesítményt és biztos sikert várunk a St-Etienne, Marseille, Real Madrid triótól is. Indul a szombati tutivadászat!

 
 
  • 1boomi882015május23.14:38ÚjVálasz

    Glattbachnak mindegy Augsburgnak nem..., nyomni fognak, így X vagy bátraknak-, mint szollár barátomnak is - :2-es a tipp

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!